Нови трейлъри и какво ще гледаме през април
Кино

Нови трейлъри и какво ще гледаме през април

Очаква ни вълнуващ филмов април!

Game of Thrones
Нека започнем с добрите новини! Игра на тронове има нов трейлър (от преди няколко дни), който е уникален. Има битки, емоционален наратив от някои от най-контроверсните герои в сериала и разбира се дракони. Ако не сте гледали видеото, направете го час по-скоро, заслужава си. 

Това е и първият официален трейлър за финалния сезон. Основните персонажи са тук, а сцените носят наслада, но и още въпроси. Ще видим ли Джон Сноу да лети с дракона, кръстен на баща му? Ще бъде ли победен The Night King и кой ще седне на железния трон? Ще разберем на 14 април, или поне тогава ще гледаме епизод 1. Очакват ни общо 6 епизода, като продължителността им ще бъде по-дълга от тази на епизодите до сега. 

Shazam!
След доста негативната ми реакция спрямо първия трейлър, нека кажа, че всъщност втория, беше приятен и забавен. Според мен, Shazam! ще бъде насочен към малко по младата публика, в което разбира се няма лошо. Премиерата на филма е на 5 април. 

Hellboy 
Филмът излиза на 12 април. Много хора в онлайн пространството бързо намразиха първия трейлър, но според мен, вторият е малко по-добър. Винаги е риск, когато се прави нов филм за стар герой, но скоро ще разберем, дали рискът е бил оправдан. Виждаме и прекрасната Мила Йовович, на която доста й отива да играе в подобни филми. 

Pet Sematary 
"Грoбище за домашни любимци" е считана от много хора за най-ужасяващия роман на Стивън Кинг. Премиерата на римейка е на 5 април. Трейлърът изглежда добре, но нека да видим. А коя е любимата ви екранизация на Стивън Кинг? Ето ги и нашите предложения. 


А вие какво ще гледате през април? Споделете в коментарите!

Няма коментари

Напиши коментар