Остават броени дни до премиерата на Avengers: Endgame
Кино

Остават броени дни до премиерата на Avengers: Endgame

Нова колаборация, нова песен и нов хаштаг

Световната премиера на Avengers: Endgame е на 26 април 2019г., тоест този петък. Вече ви разказахме, как билетите на повечето места се продадоха като топъл хляб в първите няколко часа от пускането им в продажба. Разбира се, случват се и много нови неща около лентата, както преди всяка така очаквана премиера. Twitter пуснаха нови емоджита, видяхме няколко нови тийзъра, а актьорите гостуваха в различни токшоута, без да могат могат да отговарят на въпроси относно филма, обичайните неща. 

Преди световната премиера, естествено има хора (екипа, актьорите), които вече са гледали филма. Скарлет Йохансон, която играе Черната вдовица и някои от останалите звезди споделиха, как искат филма да излезе по-бързо, за да могат да говорят спокойно за него. Освен това в някои държави, филмът излезе на 24 април. Това е и една от основните причини за новия хаштаг #DontSpoiltheEndgame. 

Повечето хора не обичат спойлери, затова решението с различните дати ми изглежда малко странно, но от друга страна, сигурно продуцентите са имали основателна причина.  

Нека само кажа, че рейтингът на Avengers:Endgame в IMDB е 9.4. 

Сега да преминем към новата песен и края й. 
Песента е “We Didn’t Start the Fire” на Billy Joel, но преработена с нов текст.

We didn’t start the fire
It was always burning
Since the world’s been turning
We didn’t start the fire
No we didn’t light it
But we tried to fight it

Видеото, което обобщава последните 10 години от MCU, завършва с колаж на Стан Лий. Свикнали сме да го виждаме във филмите на Marvel толкова много, че със сигурност ще си спомним за него и когато гледаме този. 

Друго любопитно нещо, са тези tweet-ове от играта Fortnite. 

Очевидно ще видим някаква колаборация между популярната игра и полулярния филм, но все още нямаме много информация и подробности. Виждаме скин от играта, както и щита на Капитан Америка. Знаем обаче, че каквото има да се случва, ще се случи утре - 25 април. 

Е, не спойлвайте филма и ви пожелаваме приятно гледане! 

Източници: Marvel, Polygon
 

Свързани страници

Виж всички
Кино
40 нови Avengers емоджита в Twitter
Премиера
Нов клип от Avengers:Endgame
Кино
Gemini Man излиза на 11 октомври
  • Wicked
    Wicked
    Един от най-добрите филми, които съм гледал! Невероятен!
показване на 1 от 1 Коментар