Първи трейлър на Avengers 4
Кино

Първи трейлър на Avengers 4

Филмът ще се казва Avengers: Endgame

През последните 10 години Marvel ни радва с различни супергеройски филми и създадe една вселена, преплитайки историите на любимите ни персонажи. През далечната 2008г. излезе първият филм за Iron Man, три години по-късно бяхме отнесени от Thor - Богът на гръмотевиците. През 2012г. излезе и първият филм за Отмъстителите (The Avengers). Постепенно голяма част от героите, които обичаме, влязоха в геройския състав. Сега обаче приключението е към края си, а финалът обещава да бъде епичен. 

След месеци очакване, първият трейлър на Avengers 4 Endgame излезе. Препоръчвам ви, ако не сте гледали някой от филмите, да го направите, преди да гледате дори трейлъра. Ето го и него. 

Видеото започва с Тони Старк, който записва предсмъртно послание на любимата си. Изглежда, че той не е сам на кораба, защото виждаме Небюла. Вероятно липсата на кислород не е толкова голям проблем за нея, колкото за Тони. 

Виждаме и Капитан Америка, Тор, Хълк и Наташа - оцелелите, ридаещи за своите близки. Танос е успял да направи точно това, което искаше. В трейлъра виждаме само ръката му и нещо интересно, което сме срещали в друг филм за Отмъстителите, както и в комиксите.

 Какво друго се случва в трейлъра? 

Човекът-мравка (Ant man) се присъединява към съпротивата, която явно има план за отмъщение. И като стана дума за отмъщение, Hawkeye също е тук и изглежда доста ядосан.

Откакто филмът започва да се снима, Marvel не издават почти никакви детайли около него и ни държат в напрежение, затова сега поне сме доволни, че разбираме кои от героите са живи и ще се борят срещу Танос.

Avengers 4 ще бъде последния кулминационен филм от тази вселена на Marvel, а ако се чудите колко филма влизат в нея, ще ви кажа - 22. Ще се наложи да се сбогуваме с някои от любимите си герои, но вероятно ще бъдем изненадани от много нови. 

Филмът ще излезе през април 2019г. Режисьори са Антъни и Джо Русо. Очакваме филма с нетърпение! Какво мислите, че ще се случи? Споделете в коментарите!

Свързани страници

Виж всички
League of Legends
League of Legends комикси от Marvel
Кино
Първи трейлър на Captain Marvel

Няма коментари

Напиши коментар