Pokémon Detective Pikachu с първи трейлър
Кино

Pokémon Detective Pikachu с първи трейлър

Pikachu е детектив, който, освен че разследва престъпления, вече и говори

Warner Bros. ни представиха първият трейлър на Pokemon и настроенията са противоречиви. 

Защо любимият ни жълт покемон говори?

Защо е детектив?

Какво се случва?

Първо, трябва да се спомене, че очевидно създателите на Pokemon правят нещо както трябва, след като толкова години брандът е популярен и обичан. И да, в трейлъра има няколко забавни моменти. Като цяло обаче изглежда, че както напоследък е модерно, филмът не е предназначен за хората, израснали с Аш и Пикачу, ами има цел да привлече нови последователи на поредицата. Лично на мен ми се искаше да видя нещо по-обвързано с оригиналното аниме и по-малко с играта. Искаше ми се отново да бъде важен по-скоро главният герой, покемоните, пътят пред него и безкрайните възможности

Със сигурност можем да кажем едно - независимо дали филмът ще ни хареса, шегите и меметата, който той предизвика, наистина са добри.

 

Но да се върнем на трейлъра. Пренесени сме в свят, където хора и покемони живеят в хармония. Или поне хората събират покемони, за да се бият с тях. Пикачу обаче иска да бъде детектив. Просто вижте трейлъра.

Режисьор на филма ще бъде Роб Летерман. Пикачу ще се озвучава от Райън Рейнолдс, а в ролите ще видим Джъстин Смит и Катрин Нютън

Филмът няма да ни отнесе в света на Pokemon, а по-скоро ще ни покаже как би изглеждал нашият свят с покемони наоколо. Всичко някак изглежда твърде реалистично. Мненията в социалните медии са наистина поляризирани, като едно от най-смешните неща, които прочетох днес, беше "oh my god I didn’t realize Pikachu would have hair". 

Играта Detective Pikachu излиза през 2016г. В нея, както и във филма, централно място заема момче на име Тим. Той търси изчезналия си баща и е единственият човек, който всъщност разбира Pikachu. Ще намери ли баща си и кои са другите покемони, които ще оживеят в екранизацията, много скоро ще разберем. От трейлъра получихме и малко спойлери по темата. Видяхме Морелур, Бълбазор, Джиглипъф, Чаризард и др. 

 

Датата на премиерата на филма е 9 май 2019г. 

Какво мислите за трейлъра и ще отидете ли да гледате филма?

 

Свързани страници

Виж всички
Култура
Pokémon маратон от утре в Twitch
Кино
Порция нови трейлъри за закуска
Премиера
"Смъртоносни машини" - Нов трейлър

Няма коментари

Напиши коментар