През 2019г. излиза Pokémon The Movie: Mewtwo Strikes Back Evolution
Кино

През 2019г. излиза Pokémon The Movie: Mewtwo Strikes Back Evolution

Какво знаем за филма, и ще ни върне ли надеждата към франчайза

През далечната 1995г. Pokémon беше представен пред света. Повече от 20 години по-късно, франчайзите са все толкова популярни, и дори по-нашумели от всякога.  Особено след дебюта на Pokémon Go през 2016г. франчайзът набира нови и нови фенове. Според мен, всичко свързано с франчайза, в последните години, особено новия филм, пона ако се съди по трейлъра, е на светлинни години разстояние от усещането, напрежението и носталгията, които ни носеха оригиналните серии, но това си е мое мнение...

Добрите новини са, че ако сте от онези фенове, които искат още и още от поредицата, знаците сочат, че през годината, ще има за какво да говорим. Detective Pikachu ще излезе съвсем скоро - премиерата на филма е на 9 май 2019г., а очакванията ми са толкова ниско, че може би ще съм приятно изненадана, когато гледам лентата.

Мненията и нагласите са много протоворечиви. Доста си поговорихме по темата през последните месеци, но ако все пак сте пропуснали нещо, можете да видите трейлъра, както и всичките мемета и разсъжденията ми по темата тук

Но да се върнем на темата. За моя голяма радост, Detective Pikachu няма да е единственото Pokemon заглавие за годината. Pokémon the Movie: Mewtwo Strikes Back Evolution ще излезе (за рождения ми ден) на 17 ноември. 

Първият добър знак е, че филмът е анимация. Ура! Говори се, че лентата щяла да е близо до оригинала и да напомня за него, което също е супер. Ето го и първия тийзър трейлър. 

Носят се слухове, че филмът ще бъде CGI римейк на оригиналния филм - става дума за оригиналният, този пуснат преди 20 години. Краткият трейлър, като че ли потвърждава това, но ще видим. Виждаме близък 3D план на Mewtwo, който преследва враговете си в облаците. Тези от вас, които са гледали оригиналният филм знаят (а ако не сте го гледали - засрамете се) какво се случи във финалната битка и кой участваше в нея. Филмът излиза през юли в Япония, а ние ще можем да го гледаме след световната му премиера през ноември.

Pokémon the First Movie: Mewtwo Strikes Back излезе през 1998г. Това си е кръгла годишнина, затова очакваме нещо специално от новия филм. Ще го гледаме с интерес и разбира се, ще ви държим в течение на случващото се около продукцията.

Източници: Pokemonthegamer, polygon

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар