Порция нови трейлъри за закуска
Кино

Порция нови трейлъри за закуска

Кои са филмите, които очакваме да излязат в идните месеци?

През уикендите по традиция ви предлагаме най-новото от света на киното и днес няма да бъде изключение.

Mowgli: Legend of the Jungle

Вълк сред хората, и човек сред вълците - очакваме премиерата на Маугли: Легенда за джунглата на 7 декември.

Всеки път, когато видя игрален филм с говорещи животни, кринджвам лекичко, затова ме е страх да дам мнение за филма. Мога да кажа, че трейлърът изглежда добре. Филмът е започнат от Warner Bros., които в последствие го продават на Netflix, което допълнително смъкна очакванията ми, но да не бързаме. Някак си напоследък често сме подведени от маркетинга на дадена продукция, а после плачем в ъгъла от разочарованието, което сме понесли. Затова нека гледаме филма, а по-обективно мнение ще дадем после.

Освен това знаем, че Netflix обичат да вдъхват живот на класически филми, затова все пак имаме надежда за адаптацията.


The Secret Life of Pets 2

За тези от вас, които обичат анимации, Illumination са ни подготвили продължение на филма "Сами вкъщи" от 2016. Тук животните отново ще говорят, но всичко е точно, защото това е анимационен филм. Очакваме продължението през лятото догодина. Трейлърът изглежда забавен и според мен филмът би се харесал особено на по-малките. Вижте сами:


Captive State

Новият трейлър на Captive State е доста по-ясен от първия. Имам очаквания за филма, въпреки че някои от идеите в него сме виждали милион пъти преди това. Не разбирам кому е било нужно да се добави sci-fi елемент, но може би точно с това ще бъдем изненадани, когато гледаме продукцията.


Cam

Филмът е на Netflix и ще излезе на 16 ноември. Както се вижда и в трейлъра, историята ще разказва за момиче на име Алис. Тя се подвизава като стриймър и доста се забавлява с това, но всичко се срива, когато Алис разбира, че "лицето й е откраднато" от нейна двойничка.


Capernaum

Това е филм, който наистина ще ви разтърси. Историята е изключително трогателна и започва със сцена, в която младо момче съди родителите си, че е било родено. След това виждаме животът на момчето в Ливан. Актуални теми, бих казала.


The Girl in the Spider's Web: A New Dragon Tattoo Story

Най-вероятно вече сте гледали следващия трейлър, но понеже винаги го пропускаме, реших този път да му обърнем внимание. Филмът се казва Момичето в паяжината, или поне по подобен начин би звучало на български името на филма. Моят съвет е ако не сте гледали някоя от адаптациитe на The Girl with the Dragon Tattoo, първо направете това, а след това се насладете на новите допълнения към историята.


Bumblebee

Трейлърът на Bumblebee вече е на месец, но пък е доста приятен и го оставям тук за всички, които са израстнали с Трансформърс. Действието се развива през 1987г. и ще проследи запознанството на 18-годишната Чарли с нашия спортожълт любимец.

Надявам се да сте си харесали някой от филмите и ви пожелавам приятен уикенд!

Свързани страници

Виж всички
Кино
Драми, трилъри и хоръри на килограм
Кино
Топ 5 исторически сериала

Няма коментари

Напиши коментар