Постерите на Avengers: Endgame разкриват кой е оцелял
Кино

Постерите на Avengers: Endgame разкриват кой е оцелял

Отмъстителите вече има за какво да отмъщават.

Ако сте гледали Infinity War знаете, че съдбата на много от героите остана неясна. Още тук искам да кажа, че не мога да повярвам, как Marvel убиха половината си герои и силно се надявам с камък на времето или по друг начин да ги върнат. Иначе всички ще бъдем много ядосани. КАК изобщо се е случило това? Имам предвид избирането на оцелелите и убитите. Продуцентите са седнали на една маса и са казали "Хей, прекрасна идея е да избием всички". Както и да е. 

Месец преди премиерата на филма Отмъстителите:Краят, получихме постерите. На пръв поглед те са подобни. Портрет на герой и надписа Avenge the Fallen. (Да отмъстим за падналите). Има обаче и разлика. Някои от плакатите, по-точно тези на оцелелите са цветни, останалите са черно бели. 

Повечето от оцелелите ни бяха известни. Видяхме основните персонажи -Железният човек, Капитан Америка, Черната вдовица, Тор, Клинт Бартън (Hawkeye) и Хълк. Също така Човекът-мравка, Капитан Марвел, Окойе (Okoye), Небюла, Рокет и Руди. 

Disney, Marvel

Disney, Marvel

Освен тях, виждаме Валкири (Valkyrie), която не видяхме в Infinity War и мислехме за мъртва. Виждаме и Уонг, който беже оставен да пази светилището. Пепър и Хепи също получават плакати. 

Disney, Marvel

Междувременно, има и герои, които видяхме как Танос изпепели на финала на миналия филм. Техните постери са черно-бели. 

Получаваме и плакат на Локи, който също бе убит от Танос. Но, това е Локи. Колко пъти сме го убивали и колко пъти се е завръщал? Започвам да се чудя дали от Marvel не си играят с нас? И накрая всички не заживеят щастливо. Разбира се с глупостите на Локи, новия тийн Спайдър-мен и разногласията между Отмъстителите. 

via GIPHY

Получихме също така постер на Гамора, която беше пожертвана от Танос, както и на Вижън... Помните какво се случи с него. 

Disney, Marvel

Още един персонаж изглежда е бил убит. Това е Shuri. В трейлъра видяхме, че тя се издирва, а сега разбираме, че не е оцеляла. Но какво се е случило? Все още не знаем цялата история. 

Disney, Marvel

Отмъстителите: Краят излиза на 26 април. До тогава можем само да гадаем дали от Марвел просто си играят с възприятието ни за цветове, или искат да ни подскажат нещо. 

Източници: Marvel, Polygon

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар