Кристофър Робин
Премиера

Кристофър Робин

Помните ли малкото, глупаво мече?

Този уикенд сме на кино (и футбол) вълна, и попадаме на един трейлър, който няма как да пропуснем да ви покажем. Става дума за "Кристофър Робин" на Дисни, изигран от прекрасния Еван МакГрегър.

Да си признаем, повечето филми с негово участие са леко странни (по един хубав начин), така че не очакваме нищо по-малко от "Кристофър Робин". Още повече, на големия екран ще оживеят отново едни от най-любимите герои на няколко поколения - Мечо Пух и останалите обитатели на Голямата гора.
Филмът разказва историята на порастналия Кристофър, който вече е баща и съпруг, и изненадващата му среща с приятелите от детството му. Дали ще му помогнат старите приятели да  преоткрие щастието от живота,  и кой кого ще спаси, ще разберем през август. Трейлърът обещава интересно семейно приключение, както и теми, над които могат да помислят и малките,  и големите зрители. 

Режисьор на лентата е Марк Форстър. Ще чуем още познатия глас на Джим Къмингс, който озвучава героя на Пух, а във филма също ще видим и красивата Хейли Атуел, в ролята на съпругата на Кристофър. 

Датата на премиерата е 3-ти август.

Ето го и трейлърa:

Източник: IMDB 

Няма коментари

Напиши коментар