ДЖУРАСИК СВЯТ: РУХНАЛОТО КРАЛСТВО
Премиера

ДЖУРАСИК СВЯТ: РУХНАЛОТО КРАЛСТВО

Новото заглавие от поредицата ще бъде в кината от 8 юни.

През 2015 г. на големия екран се появи първата част на филма Джурасик Свят, която постигна изключително висок рейтинг в световен мащаб. Все пак, Крис Прат и Брайс Далас Хауърд не ни разочароваха с представянето си и оставиха феновете на динозаврите да тръпнат в очакване на продължението. Ето че след по-малко от седмица ще имаме възможността да се насладим на втората част и да разберем, какво се случи с острова след като паркът беше закрит.

ДЖУРАСИК СВЯТ: РУХНАЛОТО КРАЛСТВО

Трейлъра на филма на английски:

Трейлър на филма с български субтитри:

Минали са четири години откакто увеселителният парк „Джурасик свят“ е бил разрушен от избягалите динозаври. Исла Нублар е изоставен от хората и вече се населява единствено от оцелелите динозаври, които са намерили убежище в джунглата.

Когато вулканът на острова се активизира, Оуен (Крис Прат) и Клеър (Брайс Далас Хауърд) започват операция по спасяването на оцелелите динозаври и евакуацията им от непрекъснато растящата опасност. Оуен е твърдо решен да открие любимката си Блу, която все още се скита из джунглата. Междувременно, Клеър е преоткрила нова доза възхищение към тези създания и превръща тяхното оцеляване в мисията на своя живот. След пристигането на острова, който бавно бива завладян от горещата лава, експедицията установява, че съществува много по-голям заговор, който цели да установи на Земята опасен световен ред, невиждан от праисторически времена.

С цялото вълнуващо приключение и вълнения, неразривно свързани с една от най-популярните и успешни поредици в историята на киното, във филма ще се завърнат любими герои и динозаври, наред с няколко нови видове, по-впечатляващи и смразяващи кръвта от всички виждани досега.

Режисьор и сценаристХуан Антонио Бейона

В ролитеБрайс Далас Хауърд, Крис Прат, Джеф Голдблум, Рафе Спол и други.

КомпанияUniversal Pictures

Оригинално заглавие: Jurassic World: Fallen Kingdom​

Премиера в България: 8 Юни 2018 (ФИЛМЪТ СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА ВЪВ ФОРМАТ: IMAX 3D)

 

Няма коментари

Напиши коментар