Има надежда за Toy Story 4
Премиера

Има надежда за Toy Story 4

Може и да не сме разочаровани от новата анимация. 

Повече от 20 години след първия филм, ще видим продължението на популярния франчайз "Играта на играчките" - една от анимациите, с които са израснали децата на 90-те. 

Без да ви лъжа, ще кажа, че първите тийзъри не ми допаднаха и дори мислех да не гледам филма. Сега обаче има нов трейлър. И всъщност в него се случват разни неща - най-вече екзистенциални кризи и размисли за смисъла на живота. Има и лека носталгична нотка, което допълнително предизвика интерес у феновете. Преди да гледам видеото си мислех, че продължението е просто поредния опит да се правят пари на гърба на стари, доказали се заглавия. След като го гледах обаче, мнението ми се промени. Изглежда сякаш създателите на анимацията имат какво ново да ни кажат, а освен това, мисля, че и вече порасналите деца ще оценят филма. 

Eто го и официалния трейлър на филма. 

Pixar ще пусне Играта на играчките 4 на 21 юни 2019г. и очевидно иска не само да привлече нова публика, но и да накара възрастните да плачат!

Woody ще бъде озвучен от Том Ханкс, Ани Потс ще бъде Bo Peep. Киану Рийвс и Тим Алън също са в екипа. Режисьор е Джош Кули

Ето го и постера. 

Тази година като че ли всички по-големи студия разчитат по-скоро на подновяване на стари анимации, различни римейкове и продължения. Все още не съм видяла оригинална идея, която да е нова, освен един-два късометражни филма. Като изключим това, видяхме новата част на Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят, очакваме и Angry Birds 2, The Lion King, The Addams Family както и Frozen 2 в края на годината. 

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар