Историята на прислужницата се завръща на 5 юни
Премиера

Историята на прислужницата се завръща на 5 юни

Време е за революция!

Днес излезе трейлъра на новия сезон на един от най-шокиращите, интересни и тежки сериали през последните години, а именно Историята на прислужницата. Това не е сериал, който чакам, и няма как да има голям "hype", защото да си го кажем, на места той безцеремонно показва ужасите на един дехуманизиран свят. От друга страна, това е един от любимите ми сериали и нямам търпение да разбере какво ще се случи, както и да видя как някои хора си получават заслуженото. 

Hulu ни представи трейлъра, както и дата за премиерата на сезона, а именно 5 юни. Когато говорим за Юни, и имам предвид главната героиня Джун, трябва да кажем, че тя изглежда по-решителна и целеустремена от всякога. Сега вече не става дума просто за нея, нито за семейството й. Става дума за всички, за цялото общество и всичките му членове. Време е за революция и знаем кой ще запали пожара. 


Трейлърът започва с кадри на главната героиня и показва промените, които са настъпили в Гилеад и света. Виждаме и причината за решението й да остане, а именно да намери съюзници и да направи революция. 

Във видеото виждаме някои от познатите ни лица - Елизабет Мос, Макс Мингела, Ивон Страховски, Джоузеф Файнс. Режисьор е Брус Милър.

Рейтингът на сериала в IMDB в момента е 8.6. Говорили сме доста за него до сега, но ако все пак не сте го гледали, ето за какво иде реч. 

Сериалът е по романа на Маргарет Атууд, като първият сезон се водеше по книгата, а вторият по-скоро не. Очаквам третият съвсем да разгърне света и да избяга от написаното. Става дума за дистопично бъдеще, в което всичко, което може да се обърка, в повечето случаи се обърква. Сериалът е носител на Еми и награда Златен глобус. Определено не е нещо, което можете да изгледате за ден или два, и както не веднъж съм казвала е тежък. Но според мен си струва. 

Няма коментари

Напиши коментар