Излезе трейлърът на Watchmen
Премиера

Излезе трейлърът на Watchmen

Класическият комикс е пренесен в модерните времена

Тик, так, тик, так.

Излезе трейлърът на Watchmen и не просто това, но е много добър. Новият сериал на HBO e на Деймън Линдълоф. В ролите ще видим Реджина Кинг, Аделейд Клеменс, Франсис Фишер, Андрю Хауърд, Джеръми Айрънс и др. Сезон 1 ще се състои от 10 епизода, които очакваме през 2019г.

След като миналата година от компанията поръчаха пилотен епизод, а знаете, че това е напълно нормално за HBO, те са харесали епизода и са поръчали цял сезон. Известно време след това, получаваме и трейлър, който до колкото виждам показва, че HBO са постъпили правилно. Ето ги и него.

От компанията споделиха за сюжета на филма, че действието ще се развива в алтернативна вселена, където "супергероите" са третирани като престъпници. Няма да видим пряка адаптация на работата на Алън Муур от 1986г. Ще видим вселената на Watchmen, но в нова ера. Деймън Линдълоф сподели в пост наскоро, че няма намерение да опорочава наследството, което имаме от оригиналната история. Той добави следното:

Нямаме желание или намерение да правим адаптация, на това което г-н Муур и господин Гибънс създадоха преди 30 години. То е като свещена земя за нас, в която не искаме да навлизаме, не искаме да пресъздаваме отново, не искаме да променяме или претворяваме.

Въпреки че не е продължение, действието ще се развива след събитията от Watchmen. Поне за мен, и до колко то мога да съдя от трейлъра, филмът има потенциала да бъде най-добрия проект правен по историята до сега. Какво ще кажете? Харесва ли ви трейлъра и ще гледате ли сериала? Споделете в коментарите под статията.

Дата за премиерата на сериала все още не е обявена. Знаем само, че първи сезон е обявен за тази година. Ако питате мен, ще бъде пуснат месец след края на Игра на тронове или след края на друг популярен сериал, но това са само мой спекулации. Очакваме официална информация и както винаги ще ви държим в течение на всичко по-интересно.

Няма коментари

Напиши коментар
Tags