Как се възприе новия епизод на Игра на тронове
Премиера

Как се възприе новия епизод на Игра на тронове

По какво си приличаха пилотният епизод на Игра на тронове и първият епизод на финалния сезон

Напоследък не ви говорим за Игра на тронове, защото кой ли иска да научава предварително какво се е случило в любимия му сериал, преди да го е гледал. Е, вече минаха няколко дни и се чувствам свободна да дам някои спойлери за първия епизод. Ако все още не сте го гледали, върнете се към статията по-късно. 

Игра на тронове S8 E1 ни напомни по всевъзможни начини за пилотния епизод на първи сезон. Препратките бяха безброй много. Нека само да кажем, 1е интрото е ново и променено. Между другото, този път то е от страна на Краля на нощтта, и ако се загледате внимателно показва точно от къде ще минат белите бродници. 

Първо, виждаме Уинтърфел, след което домът Старк, по начина по който изглежда той във финалния сезон. Нед Старк пита къде е Аря, Джон пита къде е... отново Аря.  Разбира се, Джейми пристига в двата епизода. И двата апизода ни отвеждат под града в криптата, където различни герои отдават почит на мъртвите. 

Разбира се, това са само някои от еднаквите сцени в двата епизода. Кои са тези, които направиха впечатление на вас? Споделете в коментарите!

Първият епизод ни даде много от срещите, които така очаквахме, но нато че ли не донесе нищо по-смразяващо кръвта, което не беше особено много в стила на Игра на тронове. Въпреки всичко са положени основите на един много силен сезон. 

След епизода излязоха и много миймове, за които ви разказахме в тази статия. 

Вече имаме и промо за следващия епизод, който ще излезе отново в неделе срещу понеделник.

Все още не е излязло официално име на епизода, но той ще бъдесъсредоточен върху Джейми и пристигането на Краля на нощта. След цялото това чакане се радвам, че зимата и новият сезон най-вече са тук. Какви са вашите предположения? Ще убие ли Джон Денерис, ще бъде ли победен Краля на нощта и кого ще видим на Железния трон?

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар