Каква е драмата с чашата на Starbucks в Game of Thrones
Премиера

Каква е драмата с чашата на Starbucks в Game of Thrones

Малко спойлери и мнения по въпроса. 
 

Принципно се въздържаме да пишем за Игра на тронове напоследък. Не знаем кой кога какъв епизод е гледал, а не е приятно да научавате предварително какво се случва в любимия ви сериал. Затова нека предупредя, следват спойлери от епизода от тази сутрин. Ако не сте гледали него или някои от предишните, върнете се към статията, когато го направите. 

Каква е тази чаша на Starbucks за която всички говорят? Много просто. Битката за света на живите приключи, а ние зрителите бяхме пренесени на партито на победителите, където освен ейл, вино и... великанско мляко, ако питате Тормунд, вече има и кафе/чай от Starbucks.  Доста се изговори по темата в социалното пространство и следваха много мемета. 

Ако трябва да съм честна, на какво ли не се нагледахме този сезон. Имам чувството, че тази чаша и тези 2 кадъра са най-малкият проблем. Не ме разбирайте погрешно, аз съм огромен фен на сериала, и не мога да отрека, че имаше добри моменти. Очакванията ни като че ли обаче, бяха твърде голени. Най-голямата битка в историята на телевизията се превърна в един от най-ниско оценените епизоди на Игра на тронове. Бих ви казала дали ми харесва, но НЕ Я ВИДЯХ. Епизодът беше невъобразимо тъмен. Битката за земите отвъд голямата стена, лично за мен, беше 10 пъти по-впечатляваща. А за Кралят на нощта и края му, изобщо не искам да започвам да говоря. 

Актрисата Емилия Кларк, която играе Денерис сподели, че следващият епизод ще бъде най-добрият за сезона. Силно се надявам, защото за за много от феновете магията се изгуби още преди Мелисандра да свали амулета си. 

Въпреки полярните мнения, Игра на тронове поне за мен остава един от най-интересните сериали. Ще очаквам с интерес останалите епизоди. Вие какво мислите за драмата със Starbucks и за последния сезон до сега? Споделете в коментарите.

Свързани страници

Виж всички
Премиера
Зимате е тук и миймовете също
Fortnite
Краят на Tilted Towers
Еспорт
compLexity Gaming с ново лого и визия
  • Costellinho
    Costellinho
    На мен сезонът ми харесва. Да не получихме отговорите на всичко свързано с Night King, но мисля, че е било умишлено, все пак ще излиза цял нов сериал за "The Long Night" и за NK. Чашата дори не я бях видял, 3ти епизод лично не намерих никакви проблеми в това, че е тъмен за мен лично не беше, но явно за всеки е различно, а и все пак с White Walker-ите идва и ноща, мрака, тъмнината нормално е епизода да е толкова тъмен, но имаше и своите questionable parts (Leeroy Jenkins от страна на дотраките ме изненада), не очаквах Arya да убие NK, което не ме изкефи особено, но епизодър беше окей.
показване на 1 от 1 Коментар