Какво да гледаме след Чернобил?
Премиера

Какво да гледаме след Чернобил?

Какви сериали ще ни предложи HBO през юни. 

HBO ме изненадаха изключително приятно. Доста пъти си говорихме за това, дали те ще успеят да задържат зрителите си с интересни сериали след края на Игра на тронове. И да, финалът на GoT беше провал, но аз съм изключително впечатлена от тайминга след края му. 

Първо излезе мини сериалът Чернобил, който просто удари върха на рейтингите в световните класации. В IMDB сериалът има оценка от 9.7, което според мен е напълно заслужено. Режисьор е Крейг Мейзин. Епизодите пресъздават събитията случили се на 26 април 1986 в атомната електроцентрала в град Припят. Сериалът заслужава да бъде видян, действието е изключително реалистично, актьорската игра - уникална. Въпреки ужасите, на които се нагледахме, сякаш шестте серии не ни бяха достатъчни, но последният епизод излезе вчера. 

Историята на прислужницата

И така, даден ни е ден почивка, защото утре излиза новият сезон на Историята на прислужницата. Сериалът е на Hulu, но ще можете да го гледате  по HBO. „Историята на прислужницата“ е адаптация на класическия едноименен роман на Маргарет Атууд. Сериалът проследява живота в Гилеад – дистопичната тоталитарна държава. Сериалът е доста тежък, но ако сте гледали Чернобил, ще се справите и с това. В новия сезон очакваме отмъщения, революция и експлозии.


Big Little Lies

Big Little Lies сезон 2 дебютира на 9 юни. 


Los Espookys, Euphoria и Years and Years

През месеца HBO пуска и 3 нови оригинални сериала - Los Espookys, Euphoria и Years and Years. 

Няма коментари

Напиши коментар