Какво ново в Netflix, HBO и Hulu през април
Премиера

Какво ново в Netflix, HBO и Hulu през април

Най-очакваният месец за 2019г.

Април е съвсем близо, както и някои от най-очакваните филми и сериали за годината. Ето и някои от филмите и сериалите, които ни очакват по Netflix, HBO и Hulu. 

Дори и да не използвате услугите по-долу, се надявам да ви подсетя за някой хубав филм, който да гледате през уикенда! 


HBO 

На 14 април по HBO ще гледаме първия епизод от финалния сезон на Game of Thrones. Няма как да не започнем с това. Станахме част от седем невероятни сезона. Игра на тронове стартира плахо, но успя да ни въвлече в историята и да ни накара да обичаме героите, да страдаме и да се радваме с тях. Най-успешният сериал на HBO, и един от най-успешните сериали в световен мащаб е в своя край. Зимата е тук. Ще бъде епично, така че се пригответе. 

via GIPHY

През април ще можем да гледаме по HBO също така The Darkest Minds, oтличеният с Оскар BlacKkKlansman, Gentleman Jack, сериалът Veronica Mars, както и комедията Mean Girls с Линдзи Лоън и трилърът A Time to Kill от 1996г. 


Netflix 

Chilling Adventures of Sabrina се завръща за своя втори сезон на 5 април. 

via GIPHY

Новите попълнения от Netflix, които са по-популярни сред публиката са Ultraman, Black Summer,The Perfect Date, The Silence. 

През април ще можем да гледаме също така класиката Pokémon, романтичните комедии The Ugly Truth и P.S. I Love You, Spy Kids, The Fifth Element от 1997г., I Am Legend с Уил Смит, както и Bonnie and Clyde от 1967г. 


Hulu 

Въпреки че услугата не е толкова популярна, колкото HBO и Netflix, тя малко по малко заслужава своето място, главно с оригинално съдържание. Основният пример за успешен сериал по Hulu e Историята на прислужницата. Докато чакаме новия сезон, който излиза през юни, ето и какво е по-интересното, което ни очаква през април:

Ще се върнем обратно в 90-те години и ще гледаме The Addams Family от 1991г., всичките части на филма Beethoven, Big Fat Liar с Франки Мюниц. Очакваме също така Like Mike, хорърите Primal Fear, The Shining, A Quiet Place и драмата Destroyer

via GIPHY


Използвате ли някоя от услугите по-горе? Какво ще гледате през уикенда и какво очаквате с нетърпение? Както обикновено, споделете в коментарите!

Няма коментари

Напиши коментар