Какво знаем за предстоящия сериал на Netflix - The Witcher
Премиера

Какво знаем за предстоящия сериал на Netflix - The Witcher

Дати, каст и любопитни подробности
 

Вещерът идва в стрийминг платформата Netflix като телевизионна драма от осем епизода в края на 2019 г., с участието на Хенри Кавил като Гералт, а снимките вече са започнали. Най-накрая видяхме Кавил в костюм като Джералт, а реакцията беше ... смесена. Актьорският състав също е бил обявен, включително кой ще изиграе Ciri и Yennefer. Въпросните актриси са Аня Чалотра и Фрея Алън. 

Сериите на Netflix ще се базират на полския автор Анджей Сапковски. Ако сте били любопитни за достоверността на шоуто, трябва да знаете, че Сапковски работи върху по сериала на Netflix като творчески консултант. 

Развълнуван съм от факта, че Netflix ще адаптират моите истории и ще направят сериала, а още повече се радвам, че компанията ще остане вярна на оригиналните истории. Прекарах повече от 30 години от живота си, за да напиша въпросните истории, добава писателят. Вдъхновен съм и съм развълнуван, защото това е усилие, което положихме заедно, с компанията и целия екип с цел да вдъхнем живот на героите. 

Вече е потвървено, че сериите на Netflix ще стартират в някой от последните три месеца на 2019г. Това са добри новини, тъш като в социалното пространство се спрягаше и 2020г. като възможна година за премиерата. 

Вече знаете и кой е актьорът в главната роля. Много интересен избор от страна на екипа, и освен това избор, който предизвика бурни реакции, но скоро ще разберем, дали е бил правилен. 

Коментари предизвика и костюма на героя, но няма да навлизам в подробности относно него. 

Снимките на сериала започнаха в Будапеща преди известно време. Ето и малко снимки от снимачната площадка и някои от декорите. 

На сайта на Netflix излезе и синопсис на сериала, за хората, които тайно обичат спойлерите! Героят, най-общо казано ще се бори да открие своето място в свят, където хората често са по-опасни от чудовища. Очакваме The Witcher с нетърпение и както обикновено ще ви държим в течение за по-интересни новини!


Източници: Netflix, PCGamer

  • Almost
    Almost
    Книгите са много добри, така че и очакванията към сериала са не по - малки. Ще поживеем и ще видим :)
показване на 1 от 1 Коментар