Кои епизоди на Игра на тронове задължително трябва да изгледате отново
Премиера

Кои епизоди на Игра на тронове задължително трябва да изгледате отново

Топ 5 преди големия финал

Остава точно една седмица до големия финал на Игра на тронове, който ще ни донесе надявам се много положителни емоции. Писателят Джордж Р. Р. Мартин сподели няколко пъри, че финалът на сезона ще бъде горчиво-сладък (bitter sweet), но скоро ще разберем какво точно е имал предвид. Освен това, знаем, че Мартин се възхищава изключително много на Дж. Р.Р. Толкин, което ме кара да мисля, че може да очакваме край подобрен на този на Властелинът на пръстените (дано не). 

Ако не мислите да правите голям маратон на седемте сезона, но все пак искате да видите по-интересните и важни моменти, имате два варианта. Първият е да отидете в Youtube и просто да погледате класации на някои от най-яките моменти от сериала. Вторият е, да видите нашите топ пет епизода. Ето и кои са те. 

Сезон 1, еп. 1. Winter is coming
След почти 10 години в които живяхме заедно с епичния сериял, е време за големия край. Разбира се, за да знаете на какво е краят, трябва да гледате началото. Ако искате да знаете защо всички повтарят "Winter is coming", също. В този епизод ще се запознаете с някои от основните герои, както и с обстановката и времето, в което се развиват сериите. Сезон 5, еп. 8 Hardhome 

Бели броднизи, The Night King, важно е да знаете срещу какво ще се изправят героите ни, а в този епизод, можете да разберете. 


Сезон 6, еп. 5. Тhe Door
Three-Eyed Raven, Бран, Ходор, доста интересни неща се разкриват в епизода, виждаме и някои от виденията на Бран, които не са за изпускане. 

Сезон 6, еп. 10 The Winds of Winter
Епизодът е важен, защото показва в какво се е превърнала крализата на Седемте кралства, промените в живота на Денерис и Джон.

Сезон 7, еп. 7 The Dragon and the Wolf. 

Това е епизодът, когато разбираме кои са истинските родители на Джон, стената, която от началото на времето е разделяла живите от мъртвите е разрушена, а Джон и Дани се ...виждат отново. 


Разбира се, по-добре гледайтe всички епизоди отново! Как иначе ще проследите историята на Аря, или ще се запознаете с Лияна Мормон... Приятно гледане!

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар