Кои филми да очакваме през Май
Премиера

Кои филми да очакваме през Май

Освен Deadpool 2, разбира се!

11 Май - Breaking In

Breaking In e американски трилър, режисиран от Деймс Мактейг. В главната роля е Габриел Юниън, която е самотна майка, която трябва да предпази двете си деца след като в имението на наскоро починалият ѝ баща нахлуват крадци.

 

11 Май - Life of the Party

Life of the Party е комедия, режисирана от Бен Фалкон, а в главната роля на Деанна Майлс е Мелиса Маккарти.   

След като Майлс се развежда със съпруга си Дан решава да се върне обратно в университета и се озовава в курса на дъщеря си....която не е особено щастлива от този факт. Деанна, или по-добре позната като "Слаката Дий" посреща с отворени обятия всички студентски изживявания. С течение на времето Деанна успява да преоткрие себе си.

 

18 Май - Book Club

Book Club е романтична комедия, режисирана от Бил Холдермън. В главните роли са Даян Кийтън, Джейн Фонда, Кандис Бъргън и Мери Стийнбърджън.

Четири приятелки, които в 60-те си години прекарват живота си в книжен клуб, споделяйки различни литературни творби. Един ден попадат на "Петдесет нюанса сиво" и това преобръща представите им за живота и връзките, като цяло.

 

18 Май - Deadpool 2

Deadpool 2 е... да, продължението на Deadpool. Емблематичният герой на Марвъл отново е изигран от Райън Рейнолдс, който събира отбор от мутанти, наречени X-Force, за да защитят младия мутант Ръсел от Кейбъл - пътуващия във времето войник.

18 Май - Show Dogs

Show Dogs е американска комедия с брилянтен актьорски състав с имена като Уил Арнет, Крис "Лудакрис" Бриджес, Наташа Лион, Габриел Иглесиас, Шакил О'нийл и Стенли Тучи

В свят в който съжителстват хора и чувствителни кучета, едно мачо, но самотно, полицейско куче ротвайлер на име Макс трябва да мине под прикрите на престижно шоу за кучета заедно с човешкия си партньор Франк, за да предотвратят бедствие.

25 Май - Solo: A Star Wars Story

Solo: A Star Wars Story, или накратко - Solo е категоризиран като космически уестърн. Действието във филма се развива преди тези от Епизод IV - Нова надежда и сме свидетели на приключенията на младия Хан Соло и Чубака. В главната роля е Алдън Ерънайк, а заедно с него са Уди Харълсън, Емилия Кларк, Доналд Глоувър и Пол Бетани.

Свързани страници

Виж всички
  • Niku
    Niku
    Дедпулченце!!!
показване на 1 от 1 Коментар