Кои са филмите, които излизат днес?
Премиера

Кои са филмите, които излизат днес?

Премиери: 30 ноември 2018г.

Няколко филма, които заслужават да бъдат гледани излизат днес. Пълният фаворит по мое мнение е филма The Mercy, който горещо препоръчвам. 


The Possession of Hannah Grace

Днес е премиерата на филма The Possession of Hannah Grace (Дяволът в теб). Разказахме ви за него в една друга наша статия


Ето и за какво ще стане дума във филма.

Бивша полицайка, на име Мегън, започва да работи в градската морга. Там тя става свидетел на серия актове на насилие, причинени от нещо, което обладава труповете. Проблемите започват, когато в моргата е докаран трупа на Хана Грейс. Семейството на момичето е извършвало екзорсизъм, но нещо се е объркало. 
Знаете какво казват, когато екзорсизмът остане незавършен - Злото търси ново тяло. 

След всичките хоръри, които ни разочароваха тази година, мисля, че този всъщност ще бъде добър. Поне историята изглежда интересна. А поне за мен филмите, в които присъстват форми на екзорсизъм, са излкючително страшни и неприятни. 

Премиерата за България е на 07.12.2018г.

Режисьор: Дидерик Ван Ройе

Актьорски състав: Грей Деймън, Шей Мичъл


The Mercy

Да отплаваш заедно с мечтата си в открито море, когато семейството ти те чака вкъщи, а шансовете за оцеляване са 50 на 50. 


Ето и за какво ще стане дума във филма.

Неповторимата история на The Mercy ще ни потопи в света на един обикновен човек, който иска сам да преплава света. Сблъсквайки се със съвременните мистерии на земята, той ще се бори да се завърне вкъщи, където го чакат любящата му съпруга и децата му. 

Според мен филмът заслужава да бъде изгледан, тъй като историята изглежда трогателна и изпитва силата и характера на героите в нея. 

Не се знае кога ще бъде премиерата за България.

Режисьор: Джеймс Марш

Актьорски състав: Колин Фърт, Рейчъл Вайс


Never Look Away

Една история за изкуството и любовта по време на война


Ето и за какво ще стане дума във филма.

Историята разказва за живота на германския артист Кърт Барнърт, който избягва от Източна Германия, по време на нацисткия режим. Ще станем част от епична история за изкуство, любов и трагедия.

Филмът беше представен за първи път на Venice Film Festival през септември. Рейтингът в IMDB е 7.2, което поне за мен е обещание за качествен исторически филм. Продуцент на лентата е Sony, които са доказали многократно, че знаят как да правят качествен кино. Нека видим как са се справили този път. 

Няма информация кога ще излезе по кината у нас.

Режисьор: Флориан Хенкел фон Донерсмарк

Актьорски състав: Том Шилинг, Паула Биир


Това са филмите, които се радват на премиери в САЩ днес. Очакваме да ги видим скоро и тук, а до тогава, както обикновено - Have Fun!

Няма коментари

Напиши коментар