Най-интересните сериали за месец май
Премиера

Най-интересните сериали за месец май

Какво ще гледаме по Netflix, HBO, Amazon Prime Video и Hulu през месеца

HBO
Финалният сезон на Игра на тронове е в разгара си, а датата за финалния епизод е 19 май. Не само това, но HBO ще дадат на феновете си още едно последно сбогуване с хитовия сериал на 26 май с Game of Thrones: The Last Watch. Епизодът, който всички очаквахме, а именно The Long Night разочарова част от феновете, главно защото серията беше изключително тъмна. В много от фен класациите, това е един от най-ниско оценените епизоди от последните няколко сезона. В интервю от преди няколко дни Емилия Кларк сподели, че епизод 5 ще бъде най-добрият от сезона.

Изображение: IMDB

 Друга премиера, която следим с интерес е вторият сезон на Убивайки Ийв. Сезонът ще се състои от 8 епизода, като 3 от тях вече излязоха. 

Изображение: IMDB


Amazon Prime Video
Друг сериал, който очакваме през месеца е Добри поличби по Тери Пратчет. Пилотният епизод ще видим на 31 май. Обявени са общо 6 епизода. Фантастичната комедия ще бъде подсилена и с добър и изключително забавен актьорски състав, включващ Бенедикт Къмбърбач в ролята на Сатаната, Франсис Макдорманд, в ролята на Бог, и разбира се Майкъл Шийн и Дейвид Тенант в ролите на ангела и демона, около които ще се върти историята. 

Изображение: IMDB


Netflix
През май платформата ще избухне с много оригинални продукции. Филмът, около който може би най-много се шуми е Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, а премиерата му е днес (3 май). Зак Ефрон играе главната роля, а историята ще разказва за живота на Тед Бънди - сериен убиец, живял в САЩ през 70-те. Оставяйки на страна моралния казус трябва ли да се прави филм за сериен убиец, лентата вероятно ще бъде добра. 

Изображение: IMDB

Ако стилът на Tuca & Bertie ви се струва познат, то е защото анимацията е на Лиса Ханауолт - създателката на Bojack Horseman. Сега тя се завръща за втория си сериал за Netflix

Премиерата на четвъртия сезон на Lucifer е на 8 май. Чакахме дълго, за да научим кога ще можем да гледаме новите епизоди, но вече сме по-спокойни, защото остават само няколко дни. 


Hulu 
Повечето от интересните заглавия в платформата за май са по-скоро стари филми, а не оригинални заглавия. През юни обаче, очакваме новия сезон на Историята на прислужницата и вече нямам търпение. 

Какво гледате вие? Споделете в коментар! 

Няма коментари

Напиши коментар