Най-яката работа в света?
Премиера

Най-яката работа в света?

Вече знаем със сигурност кой тайно мрази "Игра на тронове"

Добре, зимата е тук! Голямата вечер е тук и първият епизод на финалния сезон на "Игра на тронове" ще бъде тук след наколко часа. Чакахме две години, а вече си мисля, колко ще ми липсва шоуто, когато приключи. 

За да сме положителни и позитивни обаче, искам да ви покажа едно от най-забавните видеа в мрежата напоследък. И, да, "Игра на тронове" трудно може да се класира за комедия, но този 4 минутен recap (припомняне) със сигурност ще ви разсмее. Разбира се всичко в него са спойлери за отминалите сезони... Освен може би Тръмп и стената. Видеото е на английски език. Приятно гледане. 

Джеймс Кордън нямаше да бъде Джеймс Кордън, ако не ни беше дал още малко детайли и подробности отновно човека, който е написал текста. Ето я и историята. 

Нека само кажа, че е ужасно нездравословна идея, и както въпросният текстописец каза във видеото "Харесвам Игра на тронове, но това определено НЕ Е сериал, който трябва да се гледа за ден". В тази връзка, наличието на медицински екип прави голям смисъл. Ако момчето имаше например една седмица, това наистина щеше да бъде най-яката работа на света! Като изключим, че вероятно с мъка ще помни тези два дни, той всъщност е свършил чудесна работа. Няма как да не се съгласим, че видеото беше супер забавно. 

Oт HBO не пропуснаха да ни напомнят, че чакаме сезона от 2 години, все едно щяхме да забравим...


Е, все пак благодарим сърдечно за напомнянето. 

Но да се върнем на темата. Днес е голямата вечер, след толкова много чакане най-сетне ще можем да видим епизод 1 на финалния сезон. Пригответе си провизий за през нощта и разбира се ви желаем приятно гледане. 

В коментарите под статията не забравяйте да напишете кого искате да видите в края на сезона на Железня трон, a още статии като тази, прочетете тук. Have Fun!

Няма коментари

Напиши коментар