Нов клип от Avengers:Endgame
Премиера

Нов клип от Avengers:Endgame

Къде е била Капитан Марвел през всичкото това време?
 

СПОЙЛЕРИ!СПОЙЛЕРИ!СПОЙЛЕРИ!

Marvel ни изненадаха с нов клип от Avengers:Endgame, който обяснява къде е била Капитан Марвел през всичкото това време. В последните 20 години, тя е обикаляла космоса и други планети, които са имали нужда от спасяване. War Machine задава въпроса "Къде беше през последните 20 години?" и отговорът е "Има много планети във вселената, които за жалост нямат вас".

Бяхме виждали част от клипа преди, но сега получаваме целия разговор между Отмъстителите, които се готвят да се опълчат на Танос. 

Изглежда, сякаш Танос отново е използвал Камъните на безкрайността, като все още не е ясна причината за това.  Виждаме обаче, че по някакъв начин Отмъстителите са го установили. Целта им, разбира се ще бъде да върнат близките си, и да спасят всеки един от героите, които се превърнаха в пясък на финала на Infinity War. 

Освен филмите за Oтмъстителите, ето и кои други филми да гледате преди Endgame. 

Премиерата на Avengers: Endgame ще бъде на 26 април. Продължителността на филма е цели 3 часа и 2 минути! Разбира се ще видим познатите звезди: Робърт Дауни Джуниър, като Тони Старк, Крис Хемсуърт, като Тор, Марк Ръфало, като Хълк, Крис Евънс, като Капитан Америка, и разбира се Скарлет Йохансон, като Черната Вдовица. Джош Бролин ще играе Танос, а надявам се ще видим и Бенедикт Къмбърбач, като Др. Стрейндж, Том Холанд, като Спайдър-Мен, както и останалите герои, които изгубигме в Infinity War. 

Още преди излизането на филма Отмъстителите:Краят, филмът счупи рекордите за предварително продадени билети. Разбира се страшно много фенове на Marvel с нетърпение очакват да видят кулминацията и големия финал! Капитан Марвел и Отмъстителите:Краят неслучайно оглавяват повечето от класациите за най-очаквани филми за годината, включително тази на IMDB. 

Други интересни новини около предстоящата премиера, можете да намерите тук

Ето и какво споделиха някои от актьорите в шоуто на Джими Кимъл снощи... ако изобщо успеете да чуете какво казват актьорите от писъците на феновете. 

Няма коментари

Напиши коментар