20 oт най-очакваните филми през 2019г. (част втора)
Премиера

20 oт най-очакваните филми през 2019г. (част втора)

Vol. 2 

Понеже 2019г. наистина ще бъде богата на любопитни заглавия, предлагаме да разгледате още 10 филма, които очакваме да бъдат пуснати през следващата година. 

10. Hellboy 

В ноивя Hellboy ще видим невероятната Мила Йовович, Иън Макшейн и Дейвид Харбър, когото познаваме от "Stranger Things". Все още чакаме трейлър и повече информация за филма, но това, което знаем е, че ще видим нов каст, нов режисьор и един малко по-хорър-насочен "Hellboy".

9. Frozen 2 

"Замръзналото кралство" се превърна в един от любимите филми на почитателите на Disney. Догодина ще излезе и втора част, като все още не е известен сюжата. Очаква се продължението да излезе през зимата. Трейлър още няма, а ако се чудите за какво замръзнало кралство Ви говоря и сте пропуснали първата част, ето нейн трейлър. 

8. Bond 25

Догодина ни очаква още един филм за британския таен агент 007, като по традиция Бонд ще бъде изигран от Даниъл Крейг. 

 

7. The Lion King 

Класиката на Disney ще оживее отново, като филмът ще бъде римейк на този от 1994г. Това, което знаем е, че филмът ще излезе през лятото, а ето го и част от екипа.

6. Star Wars Eposode IX

За девети епизод на Междузвездни войни за момента има повече слухове, отколкото факти. Това, което може да се каже със сигурност е, че много от феновете в социалните мрежи гледат с надежда и очакване към новия филм. Премиерата е през декември.

5. Godzilla: King of Monsters

Ще загине ли планетата или създателите на филма  Godzilla: King of Monsters са решили да ни предложат happy end? Ще разберем през май. Ето го и трейлъра.

4. X-Men: Dark Phoenix

Дженифър Лорънс, Софи Търнър и Джесика Частейн са само част от звездния екип на филма. Имаме високи очаквания и големи надежди за него, остава само да изчакаме, за да видим ще бъдат ли оправдани те.

3. John Wick 3

Ако не сте гледали първите два филма, сега е моментът. В каста са включени Киану Рийвс, Холи Бери и Иън Макшейн. С нетърпение чакаме трейлъра!

2. Cowboy Ninja Viking

За този проект знаем съвсем малко. Филмът ще разказва за правителствен проект, който избира болен мъж и го превръща чрез експерименти в супервойник (каква изненада, не сме виждали никога подобен сюжет). Интересното обаче ще бъде да видим този каубой, нинджа викинг войник. 

1. Glass 

През януари 2019г., ще излезе лентата, която лично аз, чакам с най-голямо нетърпение. Ако сте гледали "Split" или "Unbreakable", няма как да не сте чули за филма, който завършва трилогията. Ето го и трейлъра на "Glass".

Кои са филмите, които вие чакате да видите през 2019г.?

Още 10 филма, или "ЧАСТ ПЪРВА".

Изображения & видео: Youtube & IMDB

Свързани страници

Виж всички
Премиера
Тъмна дарба (2018)
Премиера
Venom - нов трейлър

Няма коментари

Напиши коментар