Първи тийзър за финалния сезон на
Премиера

Първи тийзър за финалния сезон на "Игра на тронове"

Сезонът започва на 14 април.

Финалният сезон на Game of Thrones е близо и е време за много тийзъри. Първо да уточним, че датата за епизод едно е обявена - 14 април 2019г. Точно преди премиерата на третия сезон на True Detective, HBO разкриха дълго чаканата информация, а и ни зарадваха с тийзър. Ето го и него. 

Тийзърът ни прави част от епичната среща на прага на финалния сезон. Наследниците на рода Старк се събират в семейната крипта в Winterfell. Както обикновено обаче, нещо не е наред. 

Миналата година HBO обявиха, че сериалът се завръща през април, за 6 финални епизода. Имаше и още няколко малки тийзъри по пътя, както и още няколко кадри, които видяхме по време на церемонията за връчването на наградите Златен глобус тази година. Ричард Плеплър, който е главен изпълнителен директор на HBO сподели наскоро, че сезонът е надскочил очакванията, а всеки един епизод е като отделен филм. 

Кои са нещата, които искаме да видим в сезона и какво очакваме?

Първо ми се иска да видим срещата между Джон и Аря. Чакам точно тази част от доста дълго време, а както знаете последният път, когато тези двамата са се виждали е бил когато Аря беше още дете, ако не ме лъже паметта в първи сезон. От тогава и двамата са се променили и то много. 

Другото нещо, което както аз, така и повечето фенове на сериала чакат е историята Джон-Денерис, особено в светлината на последните разкрития за произхода на Вълка от края на миналия сезон. Естествено искам, пак както повечето фенове, Аря да довърши изпълняването на списъка си. Чао Церсей! Ето какво още би било интересно да се види.

Финалният сезон обаче, не е последното, което ще видим от епичната поредица. HBO вече обяви, че са започнали работа над спинофи, а наскоро и пилотен епизод към един от тях - The Long Night. Сериалът ще бъде предистория на сегашните серии, като действието ще се развива хиляди години преди сегашните събития. Ако се чудите кои актьори ще се включат в екипа, ето и първите. 

Освен Наоми Уотс очакваме да видим Джейми Бауър, Джорджи Хенли, които добре познаваме от други фантастични поредици. 

Още информация, спойлери и очаквания за финалния сезон.

Източници: The Verge, IMDB

Няма коментари

Напиши коментар