The Witcher - 8 серии по Netflix през 2020г.
Премиера

The Witcher - 8 серии по Netflix през 2020г.

Осем часа с Гералт пристигат при нас след само две години

Отдавна се говори за Witcher сериал по Netflix, но вече имаме още нова информация!

Първият сезон ще бъде от 8 епизода, които можем да очакваме през 2020 година. Снимките ще бъдат някъде из Източна Европа, за да се запази оригиналната естетика на новелите от Полша. 

Сценариста Лаурен Хисрич, която бе и изпълнителен продуцент на сериала на Marvel - Daredevil, сподели новините в Twitter, след събитието на Netflix в Рим (по време на което обявиха хубавите новини за любимия ни Вещер). 

 

 

"ОСЕМ ЕПИЗОДА. Да! Знам, знам, не изглеждат достатъчно за вас, но креативно погледнато - това е правилният избор.Епизодите могат да бъдат стегнати, изпълнени с екшън, богати на персонажи и история без мотаене по средата на сезона. Според мен звучи доста добре, а според вас?"

Другото, което разбрахме от Лаурен е, че имат добър бюджет за продукцията и със сигурност ще видим красиви и ефектни чудовища в едночасови епизоди. Другото интересно е, че сценарият за първият епизод е готов, но трябва да се доизпипа. 

Тук трябва и допълнително да отбележим, че разработчиците на играта CD Projekt Red по никакъв начин не са замесени в проекта, но авторът на книгите - Анджей Сапковски ще консултира сценаристите. Това е добра новина и за нас, и за него, тъй като от видеоигрите той има силно ограничени печалби.

Няма коментари

Напиши коментар