Трейлър на новия филм за Spider-Man...
Премиера

Трейлър на новия филм за Spider-Man...

но само ако сте гледали Avengers: Endgame
 

По време на Good Morning America, Marvel и Sony пуснаха трейлъра на Spider-man: Far From Home.

Чували сте за кампанията #Dontspoilendgame, нали? Е, ако все още не сте гледали последния филм за Отмъстителите, недейте да гледате трейлъра по-долу, защото има огромни спойлери. За това ще ви предупреди и самият Том Холанд, когото познаваме добре като Spider-man. 

via GIPHY

Забавно е как именно той ни казва за спойлерите, като се има предвид, точно той е човекът, който без да иска издаде най-много от MCU през годините. Части от сценариите на последните филми не са стигали до актьора, за да не ги издаде по погрешка, а някои от по-опитните актьори е трябвало винаги да го придружават в случай, че Холанд обърка нещо. Ние разбира се му прощаваме. 

Ако вече сте гледали Отмъстителите: Краят, няма за какво да се тревожите. Ето го и трейлъра на новия филм за човека-паяк. 

Ако не сте гледали първия трейлър, ето го и него. 

Трейлърът, а потенциални и филмът, носят усещането не толкова типичен Marvel филм. По-скоро това е историята за млад супер герой, който едновременно трябва да поеме голяма отговорност, но и да се радва на годините си в училище. Усещането е именно такова. Във видеото виждаме няколко много мили моменти между тийнейджърите, и като изключим, че не виждам изявен злодей, мисля, че филмът ще бъде забавен, семеен и приятен. 

Премиерата на Spider-man: Far From Home ще бъде на 2 юли 2019г. 

Какво мислите за трейлъра? Ще отидете ли да гледате филма? 

Няма коментари

Напиши коментар