Всичко, което знаем за GOT8
Премиера

Всичко, което знаем за GOT8

Кои са любимите моменти от "Игра на тронове" и какво да очакваме от последния сезон

Зимата най-накрая пристигна в GOТ, а последният сезон се очаква да пристигне през пролетта на 2019г. Ето какво знаем за сезон 8 до сега, както и кои са любимите ни моменти от отминалите сезони. Нека предупредя, че в текста ще има спойлери. 

Какво се случи в края на миналия сезон...
Джейми най-сетне остави своята сестра-любовница Серсей. Оказа се, че Джон Сноу е Таргериан и харесва леля си Дани, а гигантски зомби дракон направи огромен процеп в стената.

От HBO се опитват стриктно да пазят сценария на 8 сезон в тайна. Николай Уолдо, който играе Джейми Ланистър, сподели че сценарият се дава на актъорите на таблети, след което се самоунищожава в стил "Мисията невъзможна".

Това не попречи на някои от другите актъори да споделят впечатленията си от сезона. Софи Търнър, която играе Санса, сподели, че сезон 8 ще бъде по-кървав, с повече смърт и по-емоционален от всички до момента.

През юли, Мейси Уилиамс, която играе Аря Старк, публикува в своя Instagram снимката по-долу с текста "Сбогом Белфаст. Сбогом Аря. Сбогом Игра на тронове".

Кристофър Хивю, който играе Тормунд e бил забелязан с останалите актъори в Белфаст, което ни кара да си мислим, че все пак е оцелял след битката.

С толкова много неща, които очакваме да се случат и само 6 епизода, които остават до края, сезонът със сигурност, ще бъде вълнуващ.

Това е, което научихме за следващия сезон, а ето ги и някои от любимите ни моменти.

Източник: IMDB 

Видео: Youtube

Свързани страници

Виж всички
Мобилни
Първият Android Go телефон на Samsung
League of Legends
League of Legends Epic Cinematic Montage

Няма коментари

Напиши коментар