Вижте официалния трейлър на Avengers Endgame
Премиера

Вижте официалния трейлър на Avengers Endgame

Кое е най-интересното? 

Един от най-очакваните филми за годината - Avengers Endgame пристига през април. Премиерата е на 26 април, а ето го и новия трейлър. 

Не забравяйте, че поради начина, по който приключи първият филм и цялото напрежение около това кой ще оживее и кой не, от Marvel няма как да допуснат разкриването на важни подробности за филма в трейлъра. Именно заради това в него са включени толкова много кадри от отминали филми и толкова малко нови. 

Лично за мен най-интересният момент от трейлъра бяха последните няколко секунди, когато видяхме Тор и Капитан Марвел. Между другото на екрана между Тор (Крис Хемсуърт) и Капитан Марвел (Бри Ларсън​) има доста приятна химия, но това си е само мое наблюдение. Това е не просто още един начин да се наклонят везните в полза на любимите ни герои, но и още доста HYPE. Все пак, филмът Captain Marvel пожъна огромни успехи и задоволителни резултати още от премиерата си. Филмът оглави класациите за САЩ по приходи в първия уикенд от премиерата си. 

От Marvel ни зарадваха и с постер към филма. Какво мислите за него? 

Само за около 1 час трейлърът на  Avengers Endgame вече има повече от половин милион гледания в YouTube. Скоро ще разберем дали любимите ни герои ще успеят да победят Танос и да обърнат хода на събитията, спасявайки онези наши любимци, които се...разтвориха във въздуха в първата част на филма. Вариант II е Танос да победи, което няма да бъде много приятно... Според мен в чест на феминизма, Капитан Марвел ще го набие. Какви са вашите прогнози? Споделете, знаете къде. 

Няма коментари

Напиши коментар