Voldemort: Origins of the Heir - фен филм за Волдеморт
Премиера

Voldemort: Origins of the Heir - фен филм за Волдеморт

Вече в YouTube можете да гледате 50-минутен фен филм за историята на един от любимите ни злодеи

От вчера в YouTube можем да гледаме Voldemort: Origins of the Heir - фен филм за любимият ни злодей от света на Хари Потър. 

През 2016 година създателите от Tryangle Films пускат кампания за набиране на средства от фенове - разбира се, с благословията на Warner Bros. Трябва да се поясни, че това се случва защото филмът е абсолютно безплатен, без търговска цел (non-profit). Трябва да се почертае, че филмът не е подкрепен нито от авторката на поредицата за младия магьосник - Дж. К. Роулинг, нито от собствениците на правата по филмите - Warner Bros.

Кампанията за набиране на средства почеса един много голям интерес на Потър феновете - предисториите на основните герои от сериите.

Режисьорите на Voldemort: Origins of the Heir  са искали да разкажат историята от гледната точка на Том Ридъл, който в последствие се превръща в Лорд Волдеморт. Те са разработили концепцията след като прочитат Хари Потър и Нечистокръвния принц, която излиза през 2005 година, а филмът по книгата - през 2009.

Историята ни показва Гриша Мак Лаген, наследникът на Грифиндор, срещи Ридъл - виновникът за смъртта на Хепзиба Смит - наследникът на Хафълпаф. 

От нас пожелаваме приятно гледане - и не пропускайте да споделите мнението си за филма тук, в коментарите.

 

Няма коментари

Напиши коментар