Всички трейлъри на Игра на тронове до сега
Премиера

Всички трейлъри на Игра на тронове до сега

Какво знаем за финалния сезон на Game of Thrones. 
 

Толкова е трудно, когато очакваш сериал като Игра на тронове. От една страна искам да знам какво ще се случи, от друга, ако някой ми каже предварително бих се ядосала. Затова се чудех, дали изобщо да гледам трейлърите, но в последствие реших, че от HBO на дали всъщност са спойлнали нещо. 

Започваме с тийзъра, който излезе вчера. 

Относно първото видео, което е дълго около минута, нека ви кажа, че просто няма как всички да умрат. Дори в Игра на тронове. Видяхме меча на Джон, този на Аря, ръката на Джейми, и знаците на Денерис и Титиън. Според мен това е по-скоро промо и не съдържа истински кадри. Името на видеото е Aftermath, a ето го и него. 

Преди това получихме трейлъра с наратива на Аря, Джейми и Джон. Виждаме ужасеното лице на Аря, която бяга от нещо. Спекулира се около това, какво точно е видяла и какво я е уплашило до такава степен, че да бяга за живота си. Според мен Аря просто устройва капан на някого. Просто тя е твърде добра в лъжите. 

Изключително много ми е интересно какво е перото, с което започна Игра на тронове, и с което очевидно ще завърши. Ако имате предположения за това, споделете ги в коментарите. Името на тийзъра е Crypts of Winterfell

В промото Survival виждаме в една и съща сцена Джон и Аря. Това е един от моментите, които определено чакахме. Естествено не знаем, дали голямата среща не е била преди въпросната сцена. 

Някои стари кадри и някои нови са събрали от HBO, в това, което те наричат официален трейлър. 

Мога само да кажа, че hype-ът е по-голям от всякога. Ако и вие се чувствате по този начин вижте и останалите теми за Игра на тронове от последните дни. Кои за 10-те герои от сериала, които определено НЯМА да ни липсват? Защо HBO скри 6 железни трона на различни места по света? Защо ни разочарова дължината на епизодите на финалния сезон

Между другото вижте и това видео. 

Честно казано не й повярвах и за момент, вие хванахте ли се?

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар