Westworld няма да се върне преди 2020, потвърдиха от HBO
Премиера

Westworld няма да се върне преди 2020, потвърдиха от HBO

На какво ще разчита компанията след края на Игра на тронове. 

Суперпродукцията на HBO Игра на тронове най-сетне е тук. През следващите няколко седмици феновете ще могат да видят финалните епизоди и разбира се съдбата на Уестерос. Един друг хитов сериал на компанията обаче, все още държи в напрежение феновете си. Сериалът Westworld, или по-точно новият му сезон няма да излезе преди 2020, потвърдиха представители на компанията. 

Известно време се спекулираше, че Западен свят ще излезе през 2019г., но сега е официално потвърдено друго. За феновете остана отворен въпросът, след като Игра на тронове приключва, а Западен свят няма да се появи до края на годината, какъв ще бъде следващият HBO хит. Дали от компанията ни готвят нещо грандиозно, скоро ще разберем. 

Естествено от компанията могат просто да заложат на вече съществуващите си сериали като Succession, Sharp Objects, The Deuce, My Brilliant Friend, The Night Of, The Leftovers, Barry, Veep, High Maintenance. Очакват се освен това нови епизоди на Euphoria, Watchmen, The Nevers и His Dark Materials.

Често се случват тези периоди, когато някой емблематичен сериал приключи, хората да спекулират с това какво следва, какво е бъдещето на програмата или платформата. И винаги има нещо ново, което следва, и което не сте очаквали, каза Bob Greenblatt.

Игра на тронове, разбира се много лесно би могъл да бъде заместен от свое продължение или подобна история. От компанията обаче споделят, че не биха искали да разводняват сериала и да убиват любовта на феновете с нещо по-малко добро от оригинала. Предистория на сериите се готви в момента, като George R.R. Martin и Jane Goldman работят по нея, но за момента HBO са поръчали само пилотен епизод. "Правим това, за да видим дали сериите биха били достатъчно добри, за да си струва да се продължат. Помните, че и в началото на Игра на тронове, политиката на компанията е същата. Пилотният епизод се оказва неуспешен и е пресниман наново и с променен състав. Все пак се надяваме на продължение/предистория. 

Дори и да не се стигне до предистория на Игра на тронове, мисля, че все още не сме видели всичко от Мартин. Особено след успеха на Game of Thrones, вярвам, че той ще продължи да работи с HBO по различни проекти и разбира се, ще продължи да пише. 

Източник: The Verge

Свързани страници

Виж всички
Игри
Какво е Twitch Sings?
Премиера
Най-яката работа в света?

Няма коментари

Напиши коментар