Зимате е тук и миймовете също
Премиера

Зимате е тук и миймовете също

Най-забавните миймове след S8 E1 на "Игра на тронове"
 

Както си говорихме и по рано понеделникът ни ще бъде белязан с много спойлери и много нови миймове. Е, бяхме прави за всичко. Цял ден се въздържахме от това да пишем за Игра на тронове, защото кой ли обича спойлери. Понеже мина малко време, решихме все пак да направим една малка и симпатична класация на най-забавните мемета след първия епизод. Ако не сте го гледали, и не искате да знаете какво се е случило, по-добре се върнете на статията по-късно. 

СЛЕДВАТ СПОЙЛЕРИ 

Ето ги и някои от най-любимите ни миймове и реакции до момента.  

Първият ми избор не е точно мийм, но си струва да се види отново. 
Когато Сам попита Бран какво прави тук, а той му отговори, че чака стар приятел. E, разбира се и безбройните миймове на закъсняха.

Единственото тъжно нещо тук е, че Бран всъщност вече просто не е Бран. Надявам се тайно, Кралят на нощта да бъде победен и вече да нямаме нужда от Триока врана, но за сега, това е положениято.  


Да не забравяме и за целувката между Дени и Джон Сноу, и за... Сър Джора. 

Разговорът между Санса и Денерис. 

 Именно това е и причината да ви предупредя да гледате епизода, преди да прочетете статията. 

Завършваме с едно великолепно меме, което за поредем път ни напомня за една горчива истина, която знаем от края на миналия сезон. Става дума за Джон Сноу и истинските му родители и естествено, леля му. 

Последното меме, за което искам да ви напомня е това със супер щастливият човек чакащ премиерата вчера и лицето му, при надписа ERROR. Не съм добавила мийма защото хич не беше забавен! Всъщност беше, но бяхме твърде ядосани да чакаме още 30 минути, след като вече чакахме 2 години. Иначе, признавам, HBO всъщност постъпиха умно. 

Кои са вашите любими миймове?  

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар