Преназначиха Джеймс Гън
Кино

Преназначиха Джеймс Гън

След като беше уволнен заради tweet-ове, режисьорът е назначен отново.

Странно е да живееш в свят, в който могат да те уволнят от голяма компания заради стари туитове. И е още по-странно, че трябва да внимаваш как се изразяваш, дори в личната си комуникация, защото някой може да те чуе, а друг да се обиди. 

Преди известно време ви разказахме за случая с Джеймс Гън. Той беше режисьор на филма Пазителите на галактиката и беше уволнен през юли 2018г. Бъдещето на поредицата беше неясно, докато не се обяви, че трета част все пак ще има. Остана обаче въпросът - кой ще я режисира?

От миналата година до сега, Гън получи огромна подкрепа от актьорското съсловие. Членовете на екипа на филма, сред които Брадли Купър, Крис Прат, Зои Салдана, Дейв Батиста и Вин Дизел подкрепиха публично режисьора. В знак на протест и солидарност, актьорът Майкъл Рукър изтри Twitter акаунта си. Дейв Батиста пък остана в Twitter и подходи със сарказъм. 

Сега обаче дойде развръзката, или по-скоро неочакваното продължение на историята. Disney все пак са преназначили Гън, за да режисира Пазителите на галактиката 3

В Twitter режисьорът благодари за оказаната подкрепа от фенове и колеги. 

Оценявам решението на Дисни и съм развълнуван да продължа да снимам филми, които изследват връзките между хората, в които всички ние сме въвлечени", пише Гън. "Искрено и смирено благодаря за вашата любов и подкрепа. 

Ето го и цялото изявление на Гън.

 

Очакваме още информация за третата част на филма, както и за продължението на "Отряд самоубийци II", което по всяка вероятност Гън ще режисира. Пазителите на галактиката 3 ще излезе през 2020г. Дата за премиерата все още няма. Разбира се ще ви държим в течение на случващото се. Какво мислите за уволнението и новото назначение, споделете в коментар. 

  • Almost
    Almost
    Facebook (както и другите подобни) е един голям клюкарник и хората му придават прекалено голямо значение...
показване на 1 от 1 Коментар