Трейлърите, които трябва да гледаме този уикенд
Програма

Трейлърите, които трябва да гледаме този уикенд

Ant-Man and The Wasp, Robin Hood, Castle, и още

Тези дни гледах Безкрайната война на Отмъстителите, или The Avengers: Infinity War, и бях приятно впечатлен, главно защото влязох в киносалона без каквито и да е очаквания. За естетическа стойност за филм на Marvel е трудно да се говори, за това просто ще кажа, че за мен е удивително колко различни историйки влизат в Infinity War.

Разбира се, това тръгва още от комиксите. Всеки един от героите си има собствена поредица, някои от тях се събират по двама-трима в отделни издания, има дори по 6 в група. Въпросните кросоувъри доставят невероятно щастие, понеже чувството на хаос се засилва главоломно когато Reed Richards в тялото на Dr. Doom се бори срещу зомбираните си партньори, след което се хвърля през портал във вселена, където го посрещат зомбирани членове на X-Men. Сигурно отнякъде ще се появят и Пазителите на Галактиката.

За филмите на Marvel може да се каже, че се правят повече за парите отколкото за феновете, но това няма особено практическо значение - факт е, че са постижение на модерните технологии, маркетинг и до някаква степен актьорска игра. Спокойно можем да заключим, че филмовата индустрия расте, цялостно погледнато.

Ето 9 трейлъра на филми, които ще са водещи заглавия в близкото бъдеще:

Ant-Man and The Wasp

След драматичния Infinity War, Marvel ще пусне нещо по-семпло, забавно, леко и, предполагам, отново завръзващо някоя нова титанична битка между 15 вселени. Излиза на 6 юли.

Robin Hood

Звездата от Kingsmen Taron Egerton е Робин Худ, а пък нашият любим Джанго Jamie Foxx е Малък Джон. Стрели, брадви, злато - всичко се вързва в картина, подобна на Рамбо, но пък с британски акценти. Чакаме го на 21 ноември.

The Man Who Killed Don Quixote

Нещо, което изглежда дяволски интересно, главно заради участващите актьори. Когато Terry Gilliam започва опитите си да реализира този филм, Adam Driver е тийнейджър. Сега, с възобновено настървение, филмът трябва да е готов за фестивала в Кан. За сега имаме единствено този трейлър.

Monsters and Men

След награда на Sundance, Monsters and Men се насочва към кината. Филмът проследява тегобите, терзанията и тревогите на група хора след убийство, извършено от полицай в Бруклин. Филм, далечен от модерната комедия, разглеждащ сблъсъци в сърцето на една общност, които могат да имат световен отзвук.

Gotti

Джон Траволта във водещата роля като престъпен бос, който се издига от ниските нива до върха на пирамидата. Изживява трудности, бива хвърлен в затвора, неговите решения причиняват болка на всички около него. Звучи ви познато? Най-вероятно. Големи имена сред актьорите, голям бюджет, вълнуващ трейлър - можем само да чакаме.

Castle Rock

Продукция на Хулу, поредицата епизоди ще разкажат историята на селище от творчеството на Стивън Кинг. Без да следват една конкретна книга, от Хулу комбинират множество мрачни злини и злокоби от света, създаден от великия Кинг, в mash-up шоу, което дебютира на 25 юли.

Manhunt

Трейлър, в който не се изрича нито една дума, било то от актьори или от разказвач. Трейлър, в който куршумите не спират, с описание буквално "Обвинен в гнусни престъпления, за които е невинен, прокурор се впуска в мисия да изчисти името си.". Филмът на Нетфликс е наречен филмовия аналог на личността John Woo. Филмът е вече достъпен.

 

Няма коментари

Напиши коментар