Първи кадри от Game of Thrones и Watchman и нови трейлъри
Кино

Първи кадри от Game of Thrones и Watchman и нови трейлъри

Кино новините от последните дни. 

Годината стартира добре, с много филмови новини, нови трейлъри и, разбира се, бляскавата церемония по връчването на наградата Златен глобус. Ето и какво е по-интересното до този момент.

Както вече споменавахме неколкократно, няколко филма на Marvel излизат тази година. Captain Marvel има нов трейлър, който ни показва още малко подробности около лентата.

Трейлърът ни показва малко тренировки с Джъд Лоу, още малко от боя с бабата в метрото, както и Ник Фюри, който разбира за предстоящата извънземна инвазия.

Разбира се, очакваме Avengers: Endgame, Silver and Black и Cowboy Ninja Viking.

До сега не сме говорили много за филма на Marvel Silver and Black. Филмът се отлага в последните години, но сега имаме поне трейлъра.

По време на церемонията за връчването на Златен глобус 2019 видяхме и първи кадри от няколко от мега продукциите на HBO - "Игра на тронове", Watchmen и т.н. Без повече увъртане, ето го и цялото видео.

Тези два сериала са най-очакваните HBO заглавия за годината. Както знаете, очакваме финалния осми сезон на "Игра на тронове". Въпреки че виждаме само кратки кадри във видеото, за жадните и любопитни фенове на сериите, това е достатъчно. Разбира се, във видеото имаше и мънички спойлери за други от сериалите на HBO, някои от които доста любопитни.

Ще видим филм за Барби - точно така, игрален филм. Номинираната за Оскар Марго Роби ще влезе в главната роля. Не се съмняваме, че тя ще се справи, особено като се има предвид в колко различни роли сме я виждали досега.

Алета Джонс ще режисира филма, който е планирано да излезе през 2020-та. Лентата предизвиква интерес, тъй като до момента за куклата е имало само анимации и серии, но никога игрален филм.

В прес съобщение Роби каза следното:

Невероятно щастлива съм за това, че ще мога да изиграя главната роля и да продуцирам филм, за който вярвам, че ще има огромно положително влияние върху децата и публиката.


Това бяха по-интересните кино и телевизионни новини от последните дни. Ако искате да разберете кои са филмите и сериалите, които очакваме през годината, прочетете статиите. Кои са продукциите, които вие очаквате с нетърпение, споделете в коментарите под статията.

Няма коментари

Напиши коментар