Първи трейлър: Spider-Man: Far From Home
Кино

Първи трейлър: Spider-Man: Far From Home

Филмът излиза на 5 юли 2019г.

Sony и Marvel пуснаха първия трейлър на продължението на филма Spider-Man: Homecoming от 2017г. - Spider-Man: Far From Home. Без да овъртаме повече, ето го и него.

Вероятно действието се развива след Avengers: Infinity War и Avengers: Endgame, който очакваме през април. Особено след последния филм за Отмъстителите, гледам оптимистично и към двата филма и се надявам наистина да бъде вълнуващо.

Питър Паркър е на училищно пътешествие със съучениците си в Европа. В трейлъра виждаме и Mysterio, злодей от света на Marvel, който ще бъде изигран от Джейк Джилънхол (Prince of Persia, Southpaw).

Sony Pictures презентира и първия постер за филма, малко преди пускането на трейлъра. Ето го и него.

Sony дълго време държи правата за Spider-Man филмите, като започнаха с филма от 2002г. Тоби Магуайър и продължението му. Това бяха и лентите, които го изстреляха в Холивуд.

След оригиналните филми, създателите на поредицата вдъхнаха нов живот на историята с нов водещ актьор - Андрю Гарфийлд и нов поглед върху сюжета.

Amazing Spider-Man и Amazing Spider-Man 2 получиха смесени отзиви и ревюта от публиката и критиката. Това обаче беше прекратено, когато през 2015г. Sony и Marvel сключиха споразумение, с което Spider-Man стана част от вселената на Marvel. 


Премиерата на новия филм ще бъде на 5 юли 2019г., като това е третият филм от трилогията. Разбира се, очакваме и Avengers: Endgame, което реално е една от най-очакваните ленти за годината. Какво друго препоръчваме и чакаме през 2019г., можете да разберете в тази статия. Какво мислите за трилогията и интеракциите с Отмъстителите? Споделете в коментарите. 

Ако пък сте фенове на Spider-Man ви препоръчвам да гледате и новата анимация - Spider-Man: Into the Spider-Verse. Ревютата са изключително добри, а трейлърът и повече за историята, можете да прочетете в друга наша статия.

Играта на Insomniac Games - Spider-man, пък наскоро стана най-продаваната ексклузивна за PS4 игра за всички времена. Повече за нея, можете да прочетете тук

Източници: The Verge, IMDB

Няма коментари

Напиши коментар