Mr. Nobody
Ревю

Mr. Nobody

Преди да си направил избор, всичко е възможно 

Това е първото ми ревю на филм, така че ако не ви хареса- ще ме извинявате. Хич и не исках да пиша ревю, но гледах филм, който толкова ми хареса и ме впечатли, че не ми беше оставен никакъв избор. 

Името на лентата е Mr. Nobody, a жанрът е драма/фентъзи. Говори ли ви нещо? Ако сте го гледали, прекрасно! Ако не сте, причината вероятно е, че Господин Никой е европейски филм, а не някоя популярна холивудска продукция. Филмът стана по-известен чак няколко години след заснемането си, като че ли с реклама от уста на уста. 

Не бих искала да вкарвам спойлери и да ви казвам какво ще се случи във филма, а  съветът ми е- не гледайте и трейлъра! Добре де, ако искате вижте го. 

Режисьор на лентата е белгиецът Жако Ван Дормал, а в главната роля виждаме Джаред Лето.

Нека се върнем на темата. Филмът разказва историята на Немо (Nemo Nobody), когото виждаме ту на 9 години, ту на 15, ту на 117 години. Да, на 117 години, точно преди 118-я му рожден ден. Между другото точно 117-годишният Немо се явява и разказвачът във филма. Той разказва за живота си на млад и любопитен журналист. Основната тема на филма е изборът, и по-точно идеята, че преди да направиш своя избор всичко е възможно. 

Снимки: IMDB

Видео:Youtube

Няма коментари

Напиши коментар