Топ 10 герои от Игра на тронове, които няма да ни липсват
Ревю

Топ 10 герои от Игра на тронове, които няма да ни липсват

Най-мразените герои.

Един от отличителните знаци на Игра на тронове, още от самото начало на сериала, беше, че режисьорите не се притесняваха да убиват нaй-ценните си герои. Смъртта на Нед Старк, Червената Сватба, двубоят чрез битка, в който изгубихме Оберин Мартел, смъртта на Сирио Форел, безбройни моменти, които ни накараха да плачем. Има обаче и герои, които определено няма да ни липсват. Ето ги и нашите топ 10 + 3! Разбира се, Игра на тронове нямаше да е същият възхитителен сериал, ако не бяха тези герои. И все пак сме доволни, че вече ги няма. 

СЛЕДВАТ СПОЙЛЕРИ


Лорд Бейлиш 
Честно казано не знам как този герой остана в сериала толкова дълго. Разбира се, той беше изключително интелигентен и манипулативен и доказа, че определено, знанието е сила. Моментите в които Бран го разобличаваше, казвайки именно неговите собствени думи, бяха особено забавни. "Хаосът е стълба" и "Казах ти да не ми се доверяваш" станаха едни от най-цитираните реплики от сериала. 

Изображения: IMDB


Лайза Арин 
Това беше един от онези персонажи, от които не виждаме почти нищо добро или човечно. Да, тя имаше някаква любов към сина си и към Лорд Бейлиш, но до толкова. Сериите по никакъв начин не пострадаха след като тя полетя, а дори изглежда, сякаш има някакъв шанс за сина й.

Изображения: IMDB


Септа Унела 
Това беше един от най-фанатизираните герои в сериала. Можем да направим добър паралел между нея и леля Лидия от Историята на прислужницата... а това е достатъчно основание да не я харесваме. След GOT, актрисата Хана Уаддинам участва в интересна рекламна кампания с мисия. Браво! Между другото и Върховният Септон изобщо няма да ми липсва.


Ше 
Въпреки че се проявява като положителен герой в началото на филма, Ше се превръща в манипулативно зло, предава Тирион и, е няма да ни липсва. 

Изображения: IMDB


Весерис
Оказа се, че "последният дракон" изобщо не е последният дракон. И по-добре защото с начина, по който третираше собствената си сестра и отвратителния си характер, Весерис и не заслужаваше да бъде. 

Изображения: IMDB


Мерин Трант
Браво на Аря. 

Изображения: IMDB


Торн и Оли
Отново герои, които, поне мен ако питате, кито веднъж не ме накараха да се усмихна. Дори преди да умрат, те продължиха да... са все толкова неприятни. 

Изображения: IMDB


Домът Фрей
Малко са героите в Игра на тронове, които мразехме толкова много колкото този. Но, знаете как е. Когато има и един вълк, овцете не са в безопасност. 

Изображения: IMDB


Рамзи, Руз Болтън и Миранда
Стигаме до любимите ни садисти и предатели от Дома Болтън. Да, наистина те направиха много за сериала, но въпреки това ликувахме, когато ...е, когато героите им бяха "заличени". 

via GIPHY


Джофри 
Шапки долу за Олена Тайрел! 

Изображения: IMDB


Какво мислите за нашите избори? Кои са вашите фаворити за герои от Игра на тронове, които определено няма да ви липсват? Споделете в коментарите. Ако класацията ви е харесала, не забравяйте да я споделите. 

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар