Робърт Патинсън е новият Батман?
Кино

Робърт Патинсън е новият Батман?

Премиерата на филма на Мат Рийвс ще бъде на 25 юни 2021г.

Според Variety, Робърт Патинсън ще играе Батман в новия филм на Мат Рийвс - The Batman, който излиза през 2021г. 

От къде да започна? В интернет вече се говори, че слънцето е залязло за Бен Афлек като героя на Готъм, и е дошъл Здрача. Със сигурност вече има една голяма група хора, които намират идеята за абсурдна. Особено дългогодишните фенове на Батман, надали ще възприемат Робърт Патинсън в тази роля. Вероятно ще има и фенове, които ще дадат на актьора шанс. Знаете, че винаги, когато има каст за ролята на Батман огромна част от феновете са недоволни, но ако сценарият и режисурата са добри, Патинсън може спокойно да се справи с ролята. 

Другият актьор, чието име се спрягаше до скоро за ролята е Никълъс Холт. От двамата определено мисля, че Патинсън е по-добрият избор. 

И като говорим за по-добри избори ето моите 3 идеи, дошли след задълбочен и обширен триминутен рисърч, за актьори, които на пръв поглед (според мен) отиват доста (повече) на ролята. 

Няма да подхващаме разговор за имена като Джейк Джилънхол, Тимъти Шаламе, Бен Барнс или дори Кит Харингтън, Алекс Петифър, Ансел Елгорт. Ако информацията за Патинсън е вярна, екипът е искал да привлече млада публика с актьор играл в тийн филм. И така ето някои идеи от екипа на Have Fun TV. 

Тайлър Поузи

Ивайло Захариев 

Другите ни предложения, на които много държим са Къци Вапцаров, Зуека, Бран, Алф, Робин Кафалиев и Шкумбата.

Като се замислим май е по-добре Къци да бъде... Жокер. 

Иначе, виждаме че режисьорът определено ще даде всичко от себе си, за да направи добър филм. Самият Рийвс сподели:

Обичам историята на Батман още откакто бях дете. За мен той е емблематичен и завладяващ герой. Невероятно щастлив и ентусиазиран съм да работя а Warner Bros. за да направим един епичен и емоционален нов филм. 

Очакваме от режисьора и екипа да изпълнят по подобаващ начин обещанието си към пубилката и към тях самите и оставаме в очакване на още новини. 

Премиерата на The Batman ще бъде на 25 юни 2021г.  


Вчера излезе и трейлъра на един на един друг сериал за Батман, или по-точно Batwoman. В случай, че сте го пропуснали, ето го и него. 

Няма коментари

Напиши коментар