Сериалите, които очакваме през 2019г.
Кино

Сериалите, които очакваме през 2019г.

Чакането почти приключи, а на хоризонта са новите сезони на любимите ни сериали.

Годината ще върне на екран някои от най-любимите ни заглавия и ще ни зарадва с нови предложения. Очакваме и последните сезони нa няколко изключителни сериала, с които буквално живяхме през последните години.

Game Of Thrones

Игра на тронове е един от сериалите, които предложиха на публиката нов и интересен сюжет, интересна история, много сълзи и смях. Сериалът е наистина епичен и по никакъв начин не ни омръзна през годините, дори напротив. 
Зимата най-накрая пристигна в GOТ, а последният сезон се очаква да пристигне скоро - през пролетта на 2019г. Повече за спекулациите около новия сезон прочетете тук.
Какво очакваме от сезона: Това ще бъде финалният сезон и затова очакваме грандиозен край. Кой ще седне на Железния трон? Предстои да разберем.


Handmaid's Tale


Когато обмислях да започна да гледам сериите, ми казаха: "Недей, сериалът е твърде тежък". Няма да лъжа, на моменти идва в повече, но според мен си заслужава. Захвърлени сме в едно дистопично бъдеще, където главната героиня трябва да се бори за свободата си. Последният сезон завърши с публиката крещейки пред екраните, заради изборът именно на този персонаж. Повече за сериала, прочетете тук. Кога точно стартира сезона все още не е обявено.
Какво очакваме от сезона: Аз си мисля, че е крайно време в тези серии някои хора да си получат заслуженото, и честно казано това искам да се случи в сезон 3.


Stranger Things

Stranger Things е определян като един от най-успешните фентъзи сериали за последните години. Рейтингът на сериите е доста висок, което според мен е напълно заслужено. 

Вече знаем, че новият сезон ще излезе през юли, а ако още интересна информация, можете да прочетете тук.

Какво очакваме от сезона: Очакваме да видим, дали едно лято ще промени всичко...


Castle Rock

Продукциятa e на Хулу, по стивън Кинг. Сериалът стартира доста добре и е с висок рейтинг през 2018г. В главната роля е  Бил Скарсгард, на когото му отива да играе в екранизации на Кинг.

Повече за сериала, можете да прочетете тук

Какво очакваме от сезона: Да бъде точно толкова ужасяващ, колкото и до сега. 


The Witcher 

Сериалът е на Netflix и стартира тази година, като точна дата все още няма, но са обявени 8 епизода. Доста се шумя и говори за сериите и за избора на актьор за главен герой, а след като се разбра кой ще бъде той, настроенията станаха още по-противоречиви. 

Повече за сериала, научете тук

Какво очакваме от сезона: Предстои да разберем, а повече, ще можем да кажем след пилотния епизод.


Taboo

Стигнахме до секцията за феновете на Том Харди и втория сезон на сериала Taboo. Гледах с интерес първия сезон, и въпреки че далеч не ми харесва колкото някои от другите избори в статията, мисля, че си струва да го гледате, ако обичате мистерии, история, и Том Харди, разбира се. 

Какво очакваме от сезона: Очаквам от сезона да внесе нови идеи и да даде яснота по някои от неразплетените мистерии. 


Другите две заглавия, които вероятно ще излязат тази година са Arrested Developement и Watchmen. Arrested Development (Развитие в застой) беше подновен след няколко години почивка, но сезонът който трябваше да излезе през 2018г. беше разполовен. Помня, че като дете харесвах сериите, и с интерес ще гледам и новите. Сериите Watchmen, базирани на комиксите на DC ще излязат през годината. Хайпът е много голям, а информацията доста малко. Очакваме сериите с интерес!

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар