'Shazam!' оглави Box Office класациите 
Кино

'Shazam!' оглави Box Office класациите 

Кои други филми пожънаха успехи през уикенда?

Един от филмите, които очаквахме в края на миналата седмица, беше лентата на DC - Shazam!.
Въпреки че реакцията ми при обявяването на филма беше нагативна, новите трейлъри ми харесаха и не съм изненадана, че филмът всъщност оглавява класацията както за САЩ, така и в световен мащаб. На международната сцена, приходите от филма до момента са 102 милиона долара от 79 държави. Данните използвани в статията са от boxofficemojo.

Wonderwoman и Aquaman имаха огромен успех и доста се харесаха на публиката, а новият филм продължава серията добри филми на DC. Лентата е до голяма степен комедия, като за мен това е много добро решение. Филмът е лек, приятен, а актьорите предлагат невероятна игра. Освен това, филмът е много семеен и е като глътка свеж въздух сред всички други подобни филми, които са по-сериозни. 

Режисьор е David Sandberg, когото сме виждали като режисьор главно на хорър филми до сега. 

След 'Shazam!', който е на върха с $53.4 милиона се нарежда новата екранизация на Pet Sematary с $25 милиона. Много хора определят романа за най-ужасяващото произведение на Стивън Кинг. Какво споделят създателите на филма, както и малко повече за сюжета, можете да намерите тук.

 Третата позиция е за филма на Тим Бъртън и адаптация на класиката Дъмбо. Според феновете, това е най-добрият филм на режисьора от години насам. С впечатляващия актьорски състав, както и с трогателната история като тази, не бих се изненадала. И понеже всички сме не особено добре настроени към cgi животни, нека само спомена, че повечето от хората, гледали филма, всъщност са намерили Дъмбо за изключително сладък. Приходите на филма за САЩ до момента са 18.2 милиона долара.

Гледахте ли вече някой от филмите и какви са впечатленията ви? Споделете в коментарите! 

 

2 Коментара

Напиши коментар
  • UNLNovember
    UNLNovember
    Оoo, сподели после впечатления! ^^
  • Wicked
    Wicked
    Добър е! Утре ще се гледа и Pet Sematary, can't wait.
показване на 2 от 2 Коментара