Ще има ли сцена след надписите на Отмъстителите: Краят
Кино

Ще има ли сцена след надписите на Отмъстителите: Краят

Защо обаче е важно да останем до края на филма? 

Зная колко обичаме сцените след края на филмите на Marvel. Те винаги са интересни и правят любопитни връзки между героите и историите. И така ако се надявате на post-credits сцена след филма Отмъстителите: Краят, недейте. Такава няма да има. Разбира се, това е нормално и очаквано, защото както знаете, Endgame ще бъде финалът на 10 години във вселената на Marvel и над 20 филма. Сцените се използваха главно за преход между филмите, а както знаете, това е Краят. За сметка на това, след филма обаче ще има нещо друго, което е интересно и за което си заслужава да останем... Не, че щяхме да си тръгнем и иначе.

В статията по-надолу няма спойлери относно случващото се във филма. Ако все пак не искате да знаете какво ще се случи след филма, запазете статията за по-късно.

Не, няма да видим нищо свързано с X-Men, бъдете спокойни. За сметка на това, че няма да видим сцена след надписите, от Marvel са ни подготвили нещо дори по-специално. Ще успеем подобаващо да се сбогуваме с всички актьори. Всеки от тях ще има малък трибют в края на филма.

Разбира се след това ще видим надписите и огромно дългия списък от имена на хората, които са направили филма възможен. Говорейки за това, този път вероятно ще остана в салона малко по-дълго, просто за да отчета за себе си труда на всичките тези хора. В крайна сметка това ще бъде едно отпразнуване на филмите на Marvel и страхотен финал. Накрая има нещо, което е любопитно да се чуе, но не очаквайте нещо шокиращо или грандиозно. 

Ако кажа повече, е възможно да се приеме за спойлер, затова, оставям коментарите до тук. Въпреки че доста хора избраха да не се съобразят с молбата на Marvel, ние сме се разбрали.

Премиерата на Отмъстителите: Краят е утре. Повече относно лентата, можете да видите и прочетете тук. Все още имате и време да гледате някой от по-старите филми, в случай, че сте пропуснали нещо. Ето и кои са по-важните филми за историята от гледна точка на последния филм.
 

И така, пожелаваме ви приятно гледане и както винаги Have Fun!


Източник: gamesradar

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар