Ще видим филм за Sonic
Кино

Ще видим филм за Sonic

Ето го и първия трейлър.

uuh... meow?

Трябва да ви кажа, ако вече не знаете, че идва едно малко странно филмче. Сякаш има един екип от хора, които са седнали на една кръгла маса и се чудят "Хм, направихме SGI Пикачу, а сега накъде?" A ако някой по случайност се обърка да предложи нова история и нов сюжет за някой филм, бива изхвърлян през прозореца, като в популярния мийм. Е, ще видим филм за Sonic.

В интернет и социалните мрежи вече има куп негативни, но и доста положителни отзиви от трейлъра, но преди да говорим за него, вижте го. 

Да започнем от там, че ако филмът е по-детски и без огромни претенции, вероятно ще бъде забавен и интересен за гледане. Джим Кери е само един от актьорите от доста добър, ако питате мен актьорски състав. Освен него, виждаме Нийл Макдоноу, Джеймс Марсдън, и др. Соник ще бъде озвучаван от Бен Скуарт. 

Sonic the Hedgehog ще излезе на 8 ноември 2019г. Режисьор е Джеф Фоулър. По време на трейлъра слушаме Gangster's Paradise и виждаме героя на Кери- Доктор Иво Роботник. Не съм сигурна, но някак си го представях доста по-различен. Скоро ще видим дали геният на Джим Кери ще бъде достатъчен и ще ни изненада ли приятно филма. 

Анимацията за Соник и играта бяха доста харесвани от всички нас, като деца. Затова силно се надявам, филмът да е по-детски. Някак иначе не би било редно. Ще ми бъде интересно и кои други познати герои от анимацията ще видим и тук. 

Няма коментари

Напиши коментар
Tags