Снимките на Star Wars Episode IX приключиха
Кино

Снимките на Star Wars Episode IX приключиха

Очакваме филма на 20 декември

С емоционална снимка, режисьорът на Междузвездни войни - Джей Джей Ейбрамс обяви края на снимките на Star Wars Episode IX. Фотографията беше публикувана в Twitter и както можете да видите по-долу показва Daisy Ridley, John Boyega и Oscar Isaac, които споделят прегръдка в средата на пустинята. 

Очакваме с нетърпение филма, като датата на премиерата е 20 декември, което не е нова информация. 

Ейбрамс режисира Star Wars: The Force Awakens, което реално е епизод VII, който създаде нова трилогия за ново поколение. The Last Jedi беше режисиран от Райън Джонсън. Сега, феновете са в тръпнещо очакване да видят с какво ще ни изненада Ейбрамс този път и как ще приключи третата трилогия, и цикълът от 42 години история на междузвездната сага. 

След приключването на снимачния процес, по принцип има презаснемане на някои от сцените, но все още няма информация, дали това ще се случи. Със сигурност екипът ще има доста работа по пост продукционните подробности и различни компютърно генерирани сцени. 

Епизод IX все още е без заглавие, въпреки че има различни слухове.  Очакваме да научим повече на Star Wars честването, което ще се проведе от 11 до 15 април в Чикаго. 

via GIPHY

През годината ни очакват още няколко филма на Disney, някои от които си струва да се проследят. Наскоро ви показахме трейлъра на втората част на анимацията Frozen, а повече за филмите, които очакваме през 2019г., можете да разберете в тази статия. 

Кои са филмите, които очаквате? Какво мислите за трейлъра на Замръзналото кралство и очаквате ли Междузвездни войни. Ако сте фенове на поредицата, напишете в коментарите коя е любимата ви част и както обикновено - Have Fun!

Източник: Polygon

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар
Tags