Stranger Things се завръща със своя трети сезон през юли
Кино

Stranger Things се завръща със своя трети сезон през юли

Вижте тийзъра за сезон 3 на един от най-успешните фентъзи сериали за последните години

Stranger Things се завръща със своя трети сезон през юли

2019г. започва обещаващо, ако говорим за филми и кино. През януари излизат заглавия, които чакаме от месеци, като кулминацията на трилогията на М. Найт Шаямалан - Glass, както и филма Escape room, за който ви говорим още от миналата година. Моята прогноза е, че определено ще има какво да гледаме и няма да ни е скучно през идните месеци. 

via GIPHY

Не закъсняха и добрите новини. Още вчера, от Netflix обявиха, че третият сезон на обичаният от всички фентъзи сериал Stranger Things ще стартира през юли. Точната дата за първия епизод е 4 юли, а ако все още се колебаете дали да гледате сериите, нека ви покажа този тийзър. 

Ако и това не ви е убедило, имайте предвид, че рейтингът на сериала в IMDB за момента е 8.9, което е завиден резултат, особено като се има предвид, че над половин милион човека са дали своя глас.

Да се върнем към тийзъра. Както всичко във този сериал, можем дълго да седим и да разшифроваме различните послания в него, но това е част от преживяването. Появяват се различни странни послания, като "SilverCatFeeds" и "when blue and yellow meet in the west" и разбира се Netflix не са пропуснали да подразнят любопитството на феновете с посланието "One summer can change everything".

Освен това, датата 4 юли се появи и в Twitter, където създателите на филма бяха твърде пунктуални, но пък ни дадоха не лош постер за сезон 3. 

Единадесет (Мили Боби Браун) и Майк (Фин Улфхард) са хванати за ръце, на фона на фойерверките по случай Денят на независимостта (в САЩ). Всичко изглежда цветно и празнично, а децата изглеждат по-силни от всякога, но нека все пак не забравяме кой е сериала... Нищо никога не е толкова хубаво, колкото изглежда.


Сериалът Stranger Things дебютира през 2016г. и ни направи част от живота на няколко деца - Майк, Илевън, Дъстин, Лукас и близките им в Хоукинс - измислен град в щата Индиана. Ако харесвате заплетени сюжети, неочаквани обрати, научна фантастика, допълнена с фентъзи и хорър елементи, сериалът е точно за вас.

Свързани страници

Виж всички
Кино
Годината във филми: декември 2018
Кино
Годината във филми: ноември 2018
Кино
Годината във филми: септември 2018
Кино
Годината във филми: август 2018

Няма коментари

Напиши коментар