Supernatural ще се завърне за един последен сезон
Кино

Supernatural ще се завърне за един последен сезон

Краят на една ера.

Сериалът на CW Supernatural ще се завърне за своя 15 сезон. Това ще е и последната част на сериите за братята Сам (Джаред Падалеки) и Дийн (Дженсън Екълс) Уинчестър. Както знаете, ако някога сте гледали сериала, те следват стъпките на баща си в семейния бизнес, а именно, да преследват щудовища. Сериалът започва през 2005г. и получава голяма подкрепа през годините от фенове и публика. 

CW поднови сериите за 15 сезон. Във видео в Twitter Падалеки, Екълс и Миша Колинс, който играе ангелът Кастиелобявиха, че това е последният сезон и благодариха на верните фенове на поредицата за тяхната подкрепа през годините. 


Искахме да го чуете от нас, въпреки че сме развълнувани за новия сезон, той ще бъде последен, споделиха актьорите. 

Първоначалните идеи са били сериалът да се състои от едва 5 сезона. Ако питате мен, щеше да е по добре да бъде така. Пак според мен сериите се разводниха прекалено и започнаха да показват едно и също. Казвам това, въпреки че много харесвам първите сезони. 

За разлика от случая на Arrow например, CW не успяха да превърнат Supernatural в по-дълъг и успешен франчайс с различни спинофи. Въпреки че имаше идеи за такива проекти, като тук визирам главно Supernatural: Bloodlines, така и не се стигна до подобен успех. 

Сериалът Supernatural започна през 2005г., когато всяка седмица се борехме с различно същество. Братята търсеха отмъщение за смъртта на майка си, която бе загубила живота си именно по време на лов на чудовища. Видяхме и много нови интересни герои през годините, както и някои доста интересни идеи и епизоди и се научихме да обичаме братята и Chevy Impala-та от 1967 по време на пътя им. 

Сега сме изправени пред края на една ера и можем само да очакваме новите предизвикателства пред екипа и актьорите. 

Източник: The Verge

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар