The Lion King с първи трейлър
Кино

The Lion King с първи трейлър

На 19 юли 2019 очакваме римейка на една от най-известните анимации на Дисни с участието на Доналд Глоувър, Бионсе и други.

The Lion King

Преди около месец споделих с вас кои са филмите, които очаквам с най-голямо нетърпение през 2019г. Един от тях беше The Lion King. Както вече знаете, класиката на Disney ще оживее отново, този път като римейк на лентата от 1994г.

Без повече увъртане, ето го и първия трейлър на The Lion King.

Музиката и кадрите носят носталгията на анимацията, която сме гледали като деца. Продължителността на трейлъра е само минута и половина, но и толкова стига, за да ни покаже стила на филма, а той определено ми харесва. Виждаме Рафики и малкия Симба и чуваме гласа на Муфаса. Трейлърът ни показва първите няколко минути от анимацията така, както си я спомняме.

Още тогава ме впечатли актьорският състав, отговорен за озвучаването. Този път Нала ще се озвучава от певицата Бионсе. Това е поредното участие на певицата в анимационен филм след озвучаването на кралица Тара от филма Epic от 2016г. Симба ще бъде озвучаван от Доналд Глоувър. За хората, които не са сигурни кой е той, ето една интересна статия.

Очакваме филмът да излезе на 19 юли 2019 в САЩ, а малко по-късно и в Европа. Режисьор на лентата е Джон Фавро, когото познаваме от ролята му в Iron Man като приятел и шофьор на ексцентричния милиардер Тони Старк. Интересен факт е, че той всъщност е продуцент на всичките филми за Железния човек.

Можем да кажем, че тийзърът е бил успешен, тъй като всички като че ли говорят за него. Разбира се, появиха се и най различни миймове, но това е просто задължително в дигиталното ни време. Ние също си направихме един.

Другото показателно нещо е, че са изминали само няколко часа от качването на видеото в Youtube, а гледанията вече са над 8 милиона. Определено интересът е голям и много хора искат да видят как Walt Disney ще претворят една от анимациите, с които сме израстнали. Но как ще се справят със самата реализация? Много скоро ще разберем! Ако се чудите кои са останалите нови трейлъри и кои са другите филми, които очакваме да видят бял свят, можете да разберете тук.

Какво мислите за трейлъра и очаквате ли филма? Споделете мислите си в коментар!

Свързани страници

Виж всички
Кино
Pokémon Detective Pikachu с първи трейлър
League of Legends
League of Legends комикси от Marvel

Няма коментари

Напиши коментар