Трейлърите, които трябва да видите тази седмица
Кино

Трейлърите, които трябва да видите тази седмица

Зоната на здрача, Angry Birds 2, и още

Както всеки уикенд е време за новите трейлъри! 


Angry Birds 2

През декември 2009г. на пазара излиза играта Angry Birds. Тя е мобилна и забавна, а целта общо взето е да трошиш различни сгради с помощта на.. ядосани пилета с различни умения. Известно време по-късно, излезе и първият филм. Не мислех, че той ще бъде много успешен, но всъщност бях приятно изненадана и според мен за анимация, правена по игра, беше доста успешна. Сега разбрахме и, че ще има втори филм. Зимата най-после е тук.. в пореден филм тази година. Ето го и трейлъра. 


Rocketman
Филмът излиза на 31 май и проследява животът на Елтън Джон. Предвижданията за мюзикъла за момента са доста добри. Както виждате и в трейлъра, лентата ще бъде базирана на истинска фантазия (true fantasy), но ние и не очакваме нищо по-малко от сър Елтън Джон. 


The Twilight Zone 

Eто го и първия поглед върху новата адаптация на Зоната на здрача. Ще видим редица звезди, включващи Джон Чо и Адам Скот. Датата на премиерата е 1 април 2019г. Очакваме страховити моменти, а ето го и трейлъра.


Leaving Neverland

На трети и четвърти март излизат и двете части на документалния филм за Майкъл Джексън. Ще бъде разказана историята на двете деца, които преди години бяха обвинили певеца в тормоз. 


Това е за момента! Приятен уикенд и Have Fun! 

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар