Трейлърите, които трябва да гледате тази седмица
Кино

Трейлърите, които трябва да гледате тази седмица

Once Upon a Time in Hollywood, Stranger Things, MA

Време е за по-популярните нови трейлъри и тези, които ни направиха впечатление през последните няколко дни. 

Stranger Things 


Хитовият сериал на Netflix - Stranger Things се завръща на 4 юли за своя трети сезон. Рейтингът на сериала в IMDB за момента е 8.9, което е само един от многото успехи на сериала. Вече видяхме официалния плакат, както и тийзъра за третия сезон. Единадесет (Мили Боби Браун) и Майк (Фин Улфхард) са хванати за ръце, на фона на фойерверките по случай Денят на независимостта (в САЩ). Всичко изглежда цветно и празнично, а децата изглеждат по-силни от всякога, но нека все пак не забравяме кой е сериала... Нищо никога не е толкова хубаво, колкото изглежда. 

Имаме и официален трейлър! 


Once Upon a Time in Hollywood


Имало едно време в Холивуд ще излезе на 26 юли 2019г. Актьорският състав е повече от впечатляващ, като ще видим Ал Пачино, Марго Роби, Леонардо ди Каприо, Брад Пит, Кърт Ръсел, Дакота Фанинг. Ако това не е достатъчно, режисьор е Куентин Тарантино. Със сигурност това е голяма заявка за качествен филм и затова очакванията са високи. 

Ето го и официалния трейлър. 


MA


На 31 май ще излезе филма МА. Октавия Спенсър, която познаваме добре от филми като The Help и Формата на водата захвърля ролите си на приветлива и доверена помощничка и се превръща в истинско чудовище. В лентата играе и друга нейна колежка от филма The Help, а именно Алисън Джани. Като стана дума за филма, режисьор отново е Тейт Тейлор. Ще видим и Люк Еванс, както и някои обещаващи млади актьори. 

МА е готова за отмъщение, а нищо не подозиращите тийнейджъри ще бъдат изкупителните жертви. Изглежда като трилър, който трябва да се види!

Ето го и трейлъра. 

Без съмнение тази година няма да бъдем пощадени откъм хоръри. 

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар